سرپرست سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری تبریز مطرح کرد:
هزینهکرد ۲۵ هزار میلیارد تومانی در پروژه قطار شهری تبریز
1401/04/20 - 15:41 - کد خبر: 68192
نصر: سرپرست سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری تبریز از هزینهکرد بالغ بر ۲۵ هزار میلیارد تومان در پروژه مترو تبریز خبر داد و گفت: فعالیت قطار شهری تبریز از ۲۰ سال قبل آغاز شده ولی شهروندان از جزئیات عملکرد این سازمان در دل زمین بیاطلاع هستند.
به گزارش نصر، یعقوب وحیدکیا با اشاره به حجم قابل توجه فعالیتهای عمرانی قطار شهری در دل زمین، اظهار کرد: در طول این سالها کیلومترها تونل حفاری شده و حجم کار بسیار بالا بوده است؛ برای نمونه در خط دو مترو تبریز، نزدیک به ۱۲ کیلومتر تونل حفاری شده و فعالیت در ۷ ایستگاه آغاز شده است.
وحیدکیا، از تداوم عملیات عمرانی در خط دو مترو تبریز خبر داد و گفت: با حمایتهای شهرداری تبریز و تامین بخشی از بودجههای مورد نیاز از طریق فاینانس، امیدواریم بتوانیم در طول سه سال آینده، فاز یک خط دو مترو تبریز را به مرحله بهرهبرداری برسانیم.
سرپرست سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری تبریز، با اشاره به آخرین وضعیت فعالیت عمرانی در خط ۱ مترو تبریز نیز گفت: با توجه به وقفهای که در تکمیل خط ۱ وجود داشت، برخی از ایستگاههای خط یک ناقص است؛ از این رو طبق زمانبندی تعریف شده، ایستگاههای ۱۳، ۱۴ و ۱۵ تکمیل شده و تا پایان سال مورد بهرهبرداری قرار میگیرد.
وی افزود: سالها است که تلاش قابل توجهی در خط یک مترو تبریز صورت گرفته است و امروز به مرحله حساسی رسیدهایم. در بحث سیگنالینگ و کنترل با نواقصی روبرو هستیم اما تلاش میکنیم با مشارکت دستگاههای ذی ربط، نواقص را برطرف کنیم تا این خط به مرحله بهرهبرداری برسد و همچنین مسافرگیری در فاز سه خط یک مترو تبریز نیز در ماههای آتی انجام میشود.
سرپرست سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری تبریز با اشاره به ضرورت معرفی عملکرد سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری تبریز، ضمن دعوت از دانشجویان و دانش آموزان برای بازدید از عملیات بزرگ عمرانی در این مجموعه گفت: طبق برنامهریزیهای صورت گرفته، مقرر شده است تا روابط عمومی سازمان به صورت روزانه عملکرد سازمان را به صورت فیلم و تصویر و کاملاً مستند از طریق سایت سازمان و فضای مجازی در اختیار عموم مردم قرار دهد.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تبریز همچنین در بخش دیگری از صحبتهای خود تقویت سیستم حمل و نقل عمومی در بخشهای ریلی، عمومی و تاکسیرانی را از جمله مهترین برنامههای مدیریت جدید شهرداری تبریز عنوان کرد و افزود: با توجه به برنامههای مدیریت جدید شهری، تقویت حمل و نقل عمومی در دستور کار ما قرار دارد.
وحیدکیا با اشاره به کاهش استفاده از حمل و نقل عمومی با شیوع اپیدمی کرونا، گفت: در سالهای گذشته، اپیدمی کرونا تقاضای سفر درون شهری را کاهش داد و به تبع آن تعدادی از دستگاههای متولی در برنامههای خود با وقفه روبرو شدند. ما تلاش داریم تا ضمن حضور در این قبیل نمایشگاهها، مجدداً موضوع حمل و نقل عمومی را بین همشهریان مطرح کنیم و ضمن احصای تقاضاها، مشکلات، نیازها و چالشها در جهت توسعه حمل و نقل عمومی قدم برداریم.
انتهای پیام/