مدیر شعب بانک توسعه تعاون استان خبر داد:

رشد ۱۵ درصدی پرداخت تسهیلات بانک توسعه تعاون در آذربایجان شرقی

1402/06/07 - 08:06 - کد خبر: 98878
مسعود کردستانی

نصر: مدیر شعب بانک توسعه تعاون آذربایجان شرقی از رشد ۱۵ درصدی پرداخت تسهیلات این بانک در استان در سال جاری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت شعب بانک توسعه تعاون آذربایجان شرقی ؛ مسعود کردستانی با حضور در دفتر خبرگزاری دانشجویان ایران ( ایسنا ) ، اظهار کرد: از ابتدای سالجاری تاکنون مبلغ ۴۰۰۰ میلیارد ریال تسهیلات توسط بانک توسعه تعاون در استان پرداخت شده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل رشد ۱۵ درصدی داشته است.
وی با اشاره به این‌که از سومین ماه سال جاری به عنوان مدیر شعب بانک توسعه تعاون در استان فعالیت می‌کند، خاطرنشان کرد: مبلغ ۴۰۰ میلیارد ریال از این تسهیلات در دو ماه نخست سالجاری و ۳۶۰۰ میلیارد ریال باقی نیز از سومین ماه سالجاری و طی سه ماهه بعدی پرداخت شده است.

وی با بیان این‌که سال گذشته ۱۲۸ درصد از سپرده‌ بانک در استان به صورت تسهیلات پرداخت شده است، ادامه داد: تمایل به پرداخت تسهیلات در استان بالا بوده و از محل تسهیلات تبصره ۱۸ قانون در سال گذشته، ۱۰۰ درصد تکلیف استان پرداخت شده و برای امسال نیز فعلا ابلاغی در این خصوص دریافت نکرده‌ایم.
کردستانی گفت: میزان تسهیلات پرداختی فرزندآوری در استان در پنج ماه نخست امسال ۳۴۰ فقره پرونده و رقمی بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال بوده و پرداخت تسهیلات از محل تبصره ۱۶ به معرفی شدگان کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی استان نیز مبلغی بالغ ۵۵ میلیارد ریال در پنج ماهه نخست امسال بوده است.

 حمایت از صنایع در دستور کار
وی از حمایت این بانک از صنایع خبر داد و گفت: هفته گذشته از ۱۲ کارخانه استان بازدید کرده و قول تخصیص ۱۰۰۰ میلیارد تومان جهت سرمایه گذاری و حمایت از این واحدهای اقتصادی را داده‌ایم. بانک توسعه تعاون دو رویکرد توسعه اقتصادی و اشتغال و توسعه بخش تعاون را در استان دنبال کرده و تنها بانک کشور هستیم که به موضوع اشتغالزایی در اساسنامه آن اشاره شده است.
وی از تلاش این بانک بر جذب و توسعه فعالان اقتصادی و کارآفرینان به خصوص در روستاهای استان و جلوگیری از مهاجرت جوانان از روستاها خبر داد و افزود: حمایت از فعالان اقتصادی و توسعه شهرهای کوچک و اشتغالزایی در این مناطق به منظور افزایش امید به زندگی مردم و جلوگیری از مهاجرت جوانان از شهرهای کوچک به بزرگ در دستور کار قرار دارد.
مدیر شعب بانک توسعه تعاون آذربایجان شرقی از آمادگی این بانک برای حمایت از فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی مجموعه‌هایی چون جهاددانشگاهی استان خبر داد و اظهار کرد: نگاه ما به مجموعه‌های فرهنگی و رسانه‌ای نه به عنوان بنگاه اقتصادی بلکه به عنوان یک بنگاه فرهنگی و علمی بوده و بیشتر دید حمایتی داریم.
وی ادامه داد: بانک توسعه تعاون تعداد ۲۲ شعبه فعال در استان دارد که شش شعبه آن در تبریز و ۱۶ شعبه دیگر نیز در شهرستان‌ها هستند . مجموع شعب بانک توسعه تعاون در کل کشور برابر ۴۵۰ شعبه است.
وی در خصوص فعالیت‌های الکترونیکی این بانک، گفت: بانک توسعه تعاون در حوزه فناوری اطلاعات، یکی از پویا ترین و فعال ترین بانک‌های کشور بوده و اخیرا نیز جشنواره‌ای تحت عنوان «وقت طلاست» را برگزار کردیم که طی دو ماه اخیر تعداد ۳۵۰۰ نفر عضو جدید به جمع مشتریان الکترونیک این بانک در استان اضافه شده است، در حالی که سه ماه قبلی تعداد مشتریان این بخش ۱۱۵۰ نفر بود. به مشتریان عزیز بانک توصیه می‌کنیم که از این ابزار حتما استفاده کنند.
 علی اصغر فاتحی فر، رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی نیز در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های جهاددانشگاهی در زمینه‌های پژوهشی، آموزشی و فرهنگی تصریح کرد: مرکز تخصصی انرژی‌های تجدید پذیر جهاددانشگاهی در زمینه انرژی‌های تجدید پذیر و تولید نیروگاه های خورشیدی در حال فعالیت بوده و اولین نیروگاه هیبریدی کشور در جزیره خارک توسط این سازمان راه اندازی شده است.
وی همچنین با اشاره به فعالیت‌های فرهنگی جهاددانشگاهی استان گفت: جهاددانشگاهی با راهبری خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) و مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا)، نقش موثری در جریانات فرهنگی استان دارد.
فاتحی فر، با تاکید بر این‌که فعالیت‌های جهاددانشگاهی در زمینه عمل به فرامین رهبر معظم انقلاب و سیاست‌های نظام در حوزه جوانی جمعیت و حل مشکل زوج‌های نابارور در نتیجه‌ تلاش‌های دکتر کاظمی آشتیانی با راه اندازی پژوهشگاه رویان در کشور شروع شد، افزود: کلینیک درمان نازایی و ناباروری جهاد دانشگاهی آذربایجان‌شرقی در راستای بخشی از فعالیت‌های این مجموعه عظیم در استان به ارائه خدمات درمانی ناباروری به مردم استان و استان‌های همجوار کرده و سالانه خیل عظیمی از زوج‌های نابارور در استان و استان‌های همجوار از خدمات این مرکز بهره‌مند می‌شوند که با در آینده قصدداریم این مرکز را توسعه دهیم  و در این زمینه نیازمند حمایت هستیم.
انتهای پیام/

پژوهشیار