با حضور متخصصان ۱۰ کشور؛

پنجمین کنگره بین المللی فشارخون ریوی برگزار می‌ شود 

1402/03/24 - 16:39 - کد خبر: 94311
ریه

نصر: دبیر انجمن ریه ایران به برگزاری چهار کنگره بین المللی فشار خون ریوی در سال‌های گذشته در تبریز اشاره کرد و گفت: پنجمین کنگره بین المللی فشارخون ریوی ۷ تا ۹ تیر ۱۴۰۲ به صورت مجازی برگزار می‌شود.

به گزارش نصر، فرید رشیدی چهارشنبه، ۲۴ خردادماه در جمع خبرنگاران، محورهای اصلی کنگره را فشار خون ریوی، بیماری‌های عروقی و ریوی و لخته‌های ریوی‌‎ زنان باردار عنوان کرد و افزود: گروه‌های هدف در این محورها فوق تخصص‌های ریه، قلب، کلیه و متخصصان داخلی و رادیولوژیست‌ها هستند ولی به دلیل مجازی برگزار شدن کنگره پذیرش مقاله انجام نمی‌شود.
وی از حضور بیشترین سخنران بین المللی در میان کنگره‌های داخلی در کنگره بین المللی فشار خون ریوی خبر داد و گفت: تعداد ۲۱ سخنران بین المللی از ۱۰ کشور خارجی از جمله آمریکا، آلمان و ژاپن و هم‌چنین سخنرانانی از مراکز علمی معتبر جهانی مانند دانشگاه‌های استنفورد و کمبریچ در این کنگره حضور خواهند داشت.
وی افزود: فشارخون ریوی یک علامت بوده و حدود ۴۰ علت دارد و در پنچ گروه تقسیم می‌شود، مهمترین و اصلی ترین مشکل در گروه یک هست که مبتلایان، فشار خون ریوی اولیه داشته و نیازمند داروهای خاص و گران قیمت هستند و عمده گروه مبتلایان به این بیماری، جوانان و خانم‌های زیر ۴۰ سال و باردار هستند.
رشیدی، به پیشتازی تبریز در زمینه درمان این بیماری تاکید کرد و گفت: ما در کلینیک‌ها این بیماری را تشخیص داده و برای درمان هرچه سریع تر آن اقدام می‌کنیم و در این راستا کلینیک تبریز نسبت به کلینیک‌های تهران، مشهد، اصفهان و اهواز پیشتاز بوده و استانداردهای این کلینیک در سطح جهانی است.

نیاز مبرم بیماران عروق ریوی به داروهای تزریقی
وی، مشکل اصلی بیماران را عدم دسترسی به داروی مورد نظر و گران قیمت بودن دارو عنوان کرد و گفت: دو دسته داروی خوراکی و تزریقی برای بیماران نیازمند وجود دارد که فقط داروی‌های خوراکی در دسترس این عزیزان است ولی داروهای تزریقی به دلیل تحریم و گران قیمت بودن، وارد کشور نمی‌شود و  بیماران عروق ریوی به داروهای تزریقی نیاز مبرم دارند.
این فوق تخصص ریه و مراقبت‌های ویژه گفت: برای حل مشکل تامین داروی تزریقی با شرکت‌های دارویی مذاکرات مستمری داریم و با یک شرکت برای تولید این دارو به تفاهمات خوبی رسیده‌ایم که در این راستا معاونت غذا و دارو وزارت بهداشت باید همکاری مورد نیاز را داشته باشند.
انتهای پیام/

پژوهشیار