خبر/

بررسی دغدغه‌های دستگاه تعلیم و تربیت در تبریز

1402/03/17 - 22:47 - کد خبر: 93938
جلسه

نصر: جلسه مشترک شورای معاونان، مدیران و روسای نواحی و مناطق آموزش و پرورش آذربایجان شرقی با محوریت بررسی دغدغه‌های تعلیم و تربیت در تبریز برگزار شد.

به گزارش نصر، معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش در این نشست گفت: مشکلات و نارسایی‌های موجود در آموزش و پرورش که مربوط به تمام کشور است باید حل و برنامه‌ای پرقدرت برای سال تحصیلی آینده نوشته شود.
محمودزاده افزود: ثبت نامها، نقل و انتقال‌ها، رتبه بندی و سایر مسائل از مهمترین بحث‌ها است که در ستاد آموزش و پرورش بخشی از این‌ها را بررسی می‌کنیم تا راهکار‌های لازم احصا و عملیاتی شود تا مهرماه خوبی برای آغاز مدارس داشته باشیم.
مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان هم گفت: مهمترین چالش ما برای مهر ۱۴۰۲ مدارس طرح شهید پناهی (مدارس کانکسی) است و در استان ۳۱۹ مدرسه کانکسی داریم که برای مهر ماه و شروع مدارس در مرحله نخست ۶۶ مدرسه ساماندهی می‌شود.
فرهاد فرهودی خاطرنشان کرد: سال گذشته ۹۴ مدرسه در استان افتتاح شد و سعی می‌کنیم ۸۷ طرح آموزشی را برای مهر ماه و ۳۵ مرکز آموزشی نیز در دهه فجر ۱۴۰۲ به بهره برداری برسد.
مدیرکل دفتر هماهنگی رسیدگی به تخلفات اداری آموزش و پرورش هم با اشاره به اینکه آذربایجان شرقی رتبه نخست کشوری مبارزه با تخلفات اموزشی را به خود اختصاص داده است گفت: فساد و تخلف در دستگاه‌های مختلف ابعاد مختلفی دارد در آموزش و پرورش به عنوان سرمایه و نهاد اجتماعی و فرهنگ ساز تخلف و فساد یک رنگ و بوی دیگری شاید دارد و باید مبارزه با آن جدی‌تر باشد.
موسوی با بیان اینکه در بحث فساد ستیزی با کسی مماشات نداریم افزود: فساد مبانی اصلی و کارامدی نطام و دولت راتهدید می‌کند، اما کرامت انسان به عنوان یک معلم نباید مخدوش شود، بخشی از تخلفات اداری ما عدم آگاهی از قانون و شرح وظایف سازمانی است.
مجتبی هاشمی، مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش هم در این نشست اظهار کرد: آزمون استخدامی پیش رو از مهمترین مسائل آموزش و پرورش است و امسال درکل ۲۸ هزار نیرو جذب آموزش و پرورش می‌شوند و نقش آزمون علمی به ۴۰ درصد کاهش پیدا کرد و ۶۰ درصد نمرات بر اساس ارزشیابی است.
انتهای پیام/

پژوهشیار