مدیرعامل انجمن حمایت از زندانیان شهرستان تبریز؛

میزان کمک به خانواده‌های زندانیان تبریز بیش از ۲ برابر افزایش یافت

1402/02/31 - 18:19 - کد خبر: 92846
جلسه

نصر: مدیرعامل انجمن حمایت از زندانیان شهرستان تبریز گفت: میزان کمک‌های انجمن به خانواده‌های زندانیان این شهرستان در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بیش از ۲ برابر افزایش یافت.

به گزارش نصر، محمدعلی نصرتی، روز یکشنبه در جمع هنرمندان و فعالان رسانه ای آذربایجان شرقی با بیان اینکه یکهزار و ۵۰۰ خانواده زیرپوشش انجمن حمایت از زندانیان این شهرستان قرار دارند، اظهار کرد: این انجمن در سال ۱۴۰۰ بیش از سه میلیارد تومان به این خانواده ها کمک کرده بود که این میزان در سال ۱۴۰۱ به بیش از هفت میلیارد تومان افزایش یافت.
وی اظهار کرد: انجمن حمایت از زندانیان برای کمک به برنامه های آموزشی و تربیتی زندان تبریز در سال ۱۴۰۰ بیش از ۴۴۹ میلیون تومان کمک کرده بود که این میزان در سال ۱۴۰۱ به ۶۸۰ میلیون تومان رسید.
مدیرعامل انجمن حمایت از زندانیان شهرستان تبریز، کمک به زندانیان این شهرستان در سال ۱۴۰۰ را بیش از ۲۲۳ میلیون تومان اعلام کرد و گفت: این مبلغ در سال ۱۴۰۱ به ۶۸۲ میلیون تومان افزایش یافت.
نصرتی ادامه داد: انجمن حمایت از زندانیان جزو قدیمی ترین تشکل های مردم نهاد در کشور بوده و تعداد خانواده های تحت پوشش این انجمن در چند سال گذشته از ۲۷۷ خانواده به تدریج به بیش از یک هزار و ۵۰۰ خانواده افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه این انجمن خدمات مختلفی به خانواده های زیر پوشش ارایه می کند، یادآور شد: ارایه بسته های حمایتی و معیشتی در مناسبت های مختلف، تعمیر و مرمت منزل و پرداخت کمک هزینه دارو و درمان، اجاره بها، تحصیل فرزندان و تهیه پوشاک و نوشت افزار آنان و ایجاد اشتغال از جمله خدمات ارایه شده این انجمن برای خانواده های زندانیان است.
مدیرعامل انجمن حمایت از زندانیان شهرستان تبریز با اشاره به اینکه در سال گذشته برای ۱۸۵ خانواده زیرپوشش این انجمن زمینه اشتغال ایجاد شد، گفت: مهمترین اولویت این انجمن، انسجام و استحکام خانواده زندانیان و حفظ نهاد خانواده است بر این اساس علاوه بر استفاده از ظرفیت های این انجمن از کمک ها و حمایت های سایر سازمان های حمایتی و خیران نیز استفاده شده است.
نصرتی افزود: کمک های نقدی و غیرنقدی اشخاص حقیقی و حقوقی به انجمن در سال ۱۴۰۰ بیش از سه میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان بوده است که این میزان در سال ۱۴۰۱ با رشد ۱۰۲ درصدی به هفت میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان افزایش یافت.
وی اظهار کرد: درآمد حاصل از فعالیت های اقتصادی انجمن حمایت از زندانیان تبریز در سال ۱۴۰۰ بیش از سه میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان بوده که این میزان با رشد ۳۵ درصدی، در سال ۱۴۰۱ به چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان رسیدظ

۵۰۹ معتاد متجاهر در مرکز نگهداری ماده ۱۶ تبریز نگهداری می شود
رییس هیات مدیره مرکز درمانی ماده ۱۶ تبریز گفت: در این مرکز ۵۰۹ معتاد متجاهر نگهداری و اقدامات لازم برای سم زدایی و اصلاح آنان برای بازگشت به خانواده و جامعه انجام می شود.
نصرتی، با بیان اینکه اکنون هشت کارگاه در بخش های مختلف در این مرکز وجود دارد، ادامه داد: معتادان پس از بهبودی و برای بازگشت به دامن جامعه در کارگاه های مختلف از جمله مصنوعات فلزی، قالیبافی، کفاشی، فرغون سازی و ساخت ادوات کشاورزی مشغول به کار می شوند تا هم حرفه و مهارتی را آموزش ببینند و هم کمک هزینه ای برای خود و خانواده تامین کنند.
وی یادآور شد: مرکز ماده ۱۶ بانوان نیز در بخش دیگری از این مجموعه آماده و تجهیز شده ولی عملا راه اندازی نشده است که پس از بررسی و انجام کارهای کارشناسی، در این خصوص تصمیم گیری می شود و احتمالا بخش جوانان به این مرکز منتقل شود.
رییس هیات مدیره مرکز درمانی ماده ۱۶ تبریز با درخواست از خیران، هنرمندان و اصحاب رسانه برای حمایت از فعالیت های این مرکز برای اصلاح معتادان متجاهر جامعه، گفت: همه افراد جامعه در این زمینه مسوول هستند و باید با کمک همدیگر، میزان آسیب ها و انحرافات اجتماعی را در جامعه کاهش داد.
نصرتی با اشاره به همکاری دانشگاه علوم پزشکی تبریز با این مرکز، افزود: پژوهشکده اعتیاد مرکز ماده ۱۶ راه اندازی می شود تا دانشجویان علاقه مند کارورزی های خود در حوزه اعتیاد را در این مرکز بگذرانند بر این اساس مرکز ماده ۱۶ به یک مرکز علمی و آکادمیک در این زمینه تبدیل می شود.
هنرمندان و خبرنگاران پس از نشست از بخش های مختلف و کارگاه های اشتغال معتادان متجاهر ماده ۱۶ بازدید کردند.
مرکز ماده ۱۶ تبریز در زمینی به مساحت حدود هشت هکتار در جاده تبریز - مرند و ۴۰ کیلومتری شهرستان مرند بعد از پل مایان نرسیده به پلیس راه واقع شده است.
انتهای پیام/

پژوهشیار