رئیس دانشگاه تبریز تاکید کرد:

حمایت از دانشگاه‌ ها، عاملی برای پیشرفت کلانشهرها

1402/02/31 - 16:36 - کد خبر: 92833
دانشگاه تبریز

نصر:  رئیس دانشگاه تبریز، حمایت از دانشگاه‌ها را عاملی برای پیشرفت کلانشهرها عنوان کرد و گفت: در حال حاضر یکی از محورهای اصلی وزارت علوم و مجموعه‌ آموزش عالی کشور، مأموریت گرایی دانشگاه‌ها است.

به گزارش نصر، صفر نصراله زاده، یکشنبه 31 اردیبهشت‌ماه در نشست مشترک با شهردار تبریز، افزود: اگر یک دانشگاه نتواند در توسعه و پیشرفت کشور و حل مشکلات مردم قدم بردارد، دانشگاه محسوب نمی‌شود و ما علاوه بر همکاری کامل با شهرداری کلانشهر تبریز در برگزاری همایش سرمایه گذاری، آمادگی خود را برای ایجاد دفتر همکاری‌های مشترک بین دانشگاه تبریز و شهرداری کلانشهر تبریز اعلام می‎کنیم.
وی اظهار کرد: خوشبختانه اکنون فرهنگ برقراری ارتباط بین نهادهای مختلف با هدف توسعه و پیشرفت کشور جا افتاده شده است و تمامی نهادها به این باور رسیده‌اند که باهم کردن بهتر از جزیره‌ای کار کردن است و توسعه و پیشرفت در چنین فضایی رقم می‌خورد.
رئیس دانشگاه تبریز، ادامه داد: بسیار خرسند هستیم که در دوره‌ی کنونی یک شهردار متخصص، قوی و کاربلد مدیریت شهری را برعهده دارد و دانشگاه تبریز نیز به‌عنوان یکی از دانشگاه‌های شناخته شده در سطح ملی و بین‌المللی در رشته‌ها و زمینه‌های مختلفی جایگاه خاصی دارد و باید از این ظرفیت استفاده شود. چراکه دانشگاه تبریز متعلق به یک شخص خاصی نبوده و ما در راه توسعه و پیشرفت کشور، استان و شهر خود با تمام وجود برای برگزاری این همایش کمک خواهیم کرد.

سرمایه‌گذاری نیازمند صف شکنی است
شهردار کلانشهر تبریز نیز در این نشست با تأکید بر ضرورت استفاده‌ی دانشگاه تبریز و شهرداری از ظرفیت‌های یکدیگر در راستای توسعه‌ی شهری و رضایت مردم، اظهار کرد: اهمیت همایش بین‌المللی فرصت‌های سرمایه‌گذاری شهر تبریز بر هیچکس پوشیده نیست و اولین برکت این همایش از بین بردن رکود دیدگاهی و رکود عملکردی به وجود آمده در سال‌های اخیر است و برگزاری همایش بین‌المللی فرصت‌های سرمایه‌گذاری شهر تبریز منجر از بین رفتن این نگرش شده و ناکارآمد نشان دادن نهادهای مختلف در امر سرمایه‌گذاری را از بین می‎برد که البته برای تغییر این نگاه جسارت لازم است.
یعقوب هوشیار ادامه داد: سرمایه‌گذاری یکی از حوزه‌های مهمی است که نیاز به صف شکنی دارد و اگر به شعار سال که از سوی رهبر معظم انقلاب تحت عنوان «مهار تورم و رشد تولید» نامگذاری شده است، دقت کنیم خواهیم دید که شعار سال 1402 برخلاف سال‌های قبل یک شعار کمّی است و خروجی کارها در تمامی حوزه‌ها باید براساس کمیت باشد که این موضوع مسئولیت همه‌ی ما را سنگین‌تر می‌کند.
وی با اشاره به برگزاری جلسات مختلف برای برگزاری همایش بین‌المللی فرصت‌های سرمایه‌گذاری شهر تبریز، خاطرنشان کرد: بزرگترین مزیت این همایش، آغاز به کار آن براساس کار علمی است و اینکه یک همایش مهم سرمایه‌گذاری ابتدا توسط یک نهاد علمی همچون دانشگاه تبریز برگزار خواهد شد، نشان دهنده‌ی بالابودن سطح کیفی این همایش است و شروع  بسیار خوبی ‌می‌تواند داشته باشد.
وی گفت: از دانشگاه تبریز می‌خواهیم از تمامی ظرفیت‌های مادی و معنوی خود در برگزاری این همایش استفاده کند و با وجود اینکه تنها چند ماه به برگزاری همایش فرصت باقی‌ است، اما با شناختی که از اساتید دانشگاه تبریز داریم و تخصصی که این عزیزان دارند، مطمئن هستیم در این فرصت اندک چند ماهه، بهترین عملکرد ممکن را از خود برجای خواهند گذاشت.
هوشیار در خاتمه بر تداوم همکاری‌های شهرداری و دانشگاه تبریز تأکید کرد و افزود: بهتر است یک تیم مشترک تشکیل یافته و نماینده‌ی هر دو طرف نیز مشخص شود و با برگزاری جلسات بتوانیم موضوعات و همکاری‌های مشترک بین شهرداری و دانشگاه تبریز را بررسی کنیم.

باید قبول کنیم اقتصاد یک علم است
رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری، گردشگری و بهبود فضای کسب و کار شورای اسلامی کلانشهر تبریز نیز با بیان اینکه بخشی از سرمایه‌گذاری وابسته به مسائل علمی است، گفت: تا زمانی که قبول نکنیم اقتصاد یک علم است، مشکلات اقتصادی نیز پابرجا باقی خواهد ماند.
حجت الاسلام سید کاظم زعفرانچیلر ادامه داد: قطعا اگر دانشگاه تبریز در کنار ما باشد و در برگزاری این همایش ما را همراهی کند، شاهد روند روبه رشدی خواهیم بود که نتایج مطلوبی را نیز در پی دارد.

اعتقاد و تعهد، مهم‌ترین وجهه‌ی مدیریت شهری تبریز است
نائب رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری، گردشگری و بهبود فضای کسب و کار شورای اسلامی کلانشهر تبریز نیز با بیان اینکه کار از روی اعتقاد و تعهد، مهم‌ترین وجهه‌ی مدیریت شهری تبریز است، گفت: توانمندی دانشگاه و ظرفیت‌های مدیریت شهری می‌تواند معجزه کند و در این فرصت اندک بهترین نتیجه‎‌ی ممکن را رقم بزند و شورای اسلامی کلانشهر تبریز نیز از تمامی ظرفیت‌های خود برای برگزاری هرچه بهتر این همایش استفاده خواهد کرد.
علی نوای باغبان ادامه داد: عزم شورای اسلامی کلانشهر تبریز در برداشتن گام‌های عملی در بحث سرمایه‌گذای جزم است و ما آماده‌ی دریافت هر پیشنهادی که نیازمند تصویب درشورا و تخصیص اعتبار است، هستیم.
براساس این گزارش، در ادامه‌ی این جلسه تفاهم‌نامه‌ی همکاری مشترک بین دانشگاه تبریز و شهرداری کلانشهر تبریز برای برگزاری همایش بین المللی فرصت‌های سرمایه‌گذاری شهر تبریز  امضا شد.
انتهای پیام/

پژوهشیار