سرپرست فرمانداری اردبیل؛

سهمیه آرد نانوایی‌های متخلف در اردبیل کاهش می‌یابد

1398/09/21 - 11:56 - کد خبر: 9271
نان

نصر: سرپرست فرمانداری اردبیل گفت: سهمیه آرد نانوایی‌های با تولید محصول بی‌کیفیت کاهش یافته و برای تولید نان مطلوب در اختیار واحدهای کیفی قرار می‌گیرد.

به گزارش نصر به نقل از ایرنا، مسعود امامی‌یگانه امروز در حاشیه بازدید از کارخانه‌های آرد این شهرستان افزود: پایین بودن کیفیت نان در تعدادی از نانوایی‌ها مورد اعتراض و آزردگی شهروندان بوده و دستگاه‌های مسوول در اردبیل به صورت جدی به بحث نان و تامین رضایت عمومی وارد شده‌اند.

وی بیان‌کرد: نظارت بر تولید نان با کیفیت بعنوان مهم‌ترین محصول مصرفی مردم از مرحله تولید و توزیع آرد، تخمیر ،عمل‌آوری و پخت نان مورد نظارت قرار خواهد گرفت تا مردم بر سر سفره نان با کیفیت و مطلوب داشته باشند.

وی گفت: بحث آموزش نانوایی‌ها، نظارت بر بهداشت و  برخورد با تخلفات احتمالی نانوایی‌ها مورد توجه جدی قرار دارد و در هفته‌های آتی نتیجه این اقدام قابل مشاهده خواهد بود.

فرماندار اردبیل با بیان اینکه تنوع آرد مصرفی در این شهرستان یکی از دلایل و بهانه‌ها برای تولید نان با کیفیت کم از سوی برخی نانوایی‌ها بود، گفت: مقرر شده آرد یکسان در اختیار کارخانجات آرد قرار گرفته و تولید نان تنها با یک نوع آرد در شهرستان صورت گیرد.

سرپرست فرمانداری اردبیل تصریح‌کرد: عدم مهارت در تخمیر و پخت نان در برخی از نانوایی‌ها ، کم‌فروشی و عدم رعایت وزن استاندارد در تولید از جمله مشکلات اساسی در کاهش کیفیت نان می‌باشد.

دو هزار و ۹۹۲ واحد نانوایی در استان اردبیل  فعالیت می‌کنند که  از این تعداد دو هزار و ۲۱۵ واحد سهمیه پز و ۷۷۷ واحد آزاد پز هستند.

شهرستان اردبیل بیشترین سهم از نانوایی‌های استان را دارد.

انتهای پیام/

پژوهشیار