توسط شرکت آذر مرجان صورت گرفت؛

رونمایی از محصول جدید ماهی بدون استخوان و بدون بو در تبریز

1402/02/22 - 11:54 - کد خبر: 92251
متفرقه

نصر: آئین رونمایی از محصول جدید ماهی قزل آلای بدون استخوان و بدون بو شرکت آذر مرجان با حضور فعالان صنعت غذا، مدیران صنعت و تجارت و نمایندگان رسانه های اذربایجان شرقی در هتل ایپک پالاس تبریز برگزار شد.

به گزارش نصر، مدیرعامل شرکت آذر مرجان در آئین رونمایی از محصول شرکت متبوع خود به اهمیت افزایش سرانه مصرف گوشت سفید و ماهی برای حفظ سلامت افراد جامعه اشاره کرد و افزود: سرانه مصرف گوشت ماهی در کشور ما پایین تر از سطح میانگین جهانی و حدود نصف آن است و این میزان در آذربایجان شرقی به دلیل سبک زندگی خاص پسند مردم آذربایجان متاسفانه کمتر از میانگین کشور و حدود 8 کیلوگرم است.
وی ادامه داد: ما با بررسی و مطالعه سبک غذایی مردم آذربایجان متوجه شدیم که علت عدم رغبت مردم تبریز و آذربایجان برای مصرف گوشت ماهی، بوی آن و تیغ های گوشت ماهی است و به همین سبب کارشناسان شرکت آذر مرجان مصمم شدند با تلاش های مثر ثمر خود و استفاده از علم و تجربیات کشورهای دیگر نسبت به تولید ماهی قزل آلای بدون بو و تیغ و استخوان اقدام کنند.


 
مدیرعامل شرکت آذر مرجان اظهار کرد: خوشبختانه ما موفق شدیم برای اولین بار در کشور این محصول سالم و لذیذ را تولید کرده و با بسته بندی های متنوع راهی بازار مصرف کنیم.
وی تاکید کرد: هدف ما ارتقای مصرف گوشت ماهی در جامعه و به دنبال آن حفظ سلامت آحاد مردم عزیز کشورمان است و به همین سبب آماده هستیم تا با ارائه محصولات آذر مرجان در فروشگاه های عرضه مستقیم با قیمت مناسب و رقابتی نسبت به افزایش رغبت مردم برای استفاده از گوشت ماهی اقدام کنیم.


 
مدیرعامل شرکت آذر مرجان خواستار همکاری شهرداری تبریز برای افزایش مراکز بازار ماهی و عرضه مستقیم ماهی در سطح کلان شهر تبریز شد.
در ادامه این مراسم نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: ابتکار و خلاقیت در تولید محصولات موجب سبقت از رقبا و تولیدکنندگان داخلی و خارجی می شود.
حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا میرتاج الدینی روز پنجشنبه در آیین رونمایی و معرفی محصولات جدید شیلات در آذربایجان شرقی، افزود: با احصای نیاز بازارهای هدف درمنطقه می توان در کنار ابتکار در تولیدات صنعتی و کشاورزی، نبض بازار را در اختیار گرفت.
وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص مهار تورم و رشد تولید نیز گفت: مسوولان دولتی با حمایت از تولید کنندگان و سرمایه گذاران بخش خصوصی و تسهیل گری امور، نقش مهمی در افزایش تولید، تجارت و اقتصاد ایفا می کنند.


 
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی نیز در این مراسم اظهار کرد: آذربایجان شرقی استانی تجاری، صنعتی و اقتصادی با محوریت بخش خصوصی است.
صابر پرنیان با اشاره به تعریف ۱۰ زنجیره تولید برای استان، گفت: زنجیره تکمیلی فرآورده های گوشتی از جمله این زنجیره هاست که امروز بخشی از آن محقق شده است.
وی افزود: زنجیره خودرو که در این زنجیره ساخت خودرو کامل امسال محقق می شود و همچنین صنعت قطعه سازی و خودروسازی استان از اقدامات انجام شده است.


 
پرنیان ادامه داد: سال گذشته تراکتورسازی تبریز رکورد تولیدات خود را در تاریخ تشکیل کارخانه با تولید ۳۱ هزار دستگاه و همچنین رکورد در هفت شاخص تولید، صادرات و ریخته گری را شکست.
وی با اشاره به اینکه درحوزه لوزم خانگی افزایش قابل توجه در تولید داشته ایم، اظهار کرد: در صنعت شیشه نیز برای نخستین بار در خاورمیانه شیشه اولترا کلیر( شیشه‌های جام فوق شفاف) و شیشه اتومبیل در این استان تولید می شود.
رییس سازمان صمت آذربایجان شرقی گفت: در حوزه معدن نیز ۴۵۸ محدوده معدنی در آذربایجان شرقی وجود دارد که سال هاست خلع ید شده آماده واگذاری است و بزودی به مزایده گذاشته خواهد شد.
معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی نیز در این مراسم با اشاره به اینکه ۱۲۰ میلیون تن محصولات کشاورزی در کشور تولید می شود، گفت: در حوزه امنیت غذایی بیش از ۹۰ درصد خودکفا هستیم و جز ۱۰ کشور برتر تولید کننده محصولات کشاورزی در دنیا هستیم.
ایاز برنو با اشاره به مشکل کمبود آب در کشور و استان، ادامه داد: از جمله مزایای پرورش ماهی این است که آبزیان آب را مصرف نمی کنند یا بسیار اندک مصرف می کنند طوری که آب مورد استفاده در پرورش ماهی قابل استفاده در باغ ها و مزارع است.
وی با اشاره به اهمیت وجود ماهی در رژیم غذایی، افزود: مزایای مصرف ماهی باید بیش از پیش در رسانه ها و مطبوعات بیان شود و صدا و سیما نسبت به فرهنگ سازی مصرف ماهی در جامعه اقدام کند.
برنو با اشاره به روش نوین ماهی فرآوری شده توسط بخش خصوصی در استان، ادامه داد: با ارایه این محصول جدید به بازار مردم نگرانی نسبت به مصرف ماهی از لحاظ تیغ و بوی بد در طبخ نخواهند داشت.
انتهای پیام/

پژوهشیار