معاون اجرایی رئیس جمهور؛

اعتبارات مصوب سفر برای بیمارستان جامع سرطانی را دولت تامین می‌ کند

1402/02/19 - 09:15 - کد خبر: 92030
بازدید

نصر: معاون اجرایی رئیس جمهور در بازدید از بیمارستان در حال ساخت جامع سرطانی تبریز گفت: اعتبارات مصوب سفر برای این بیمارستان را دولت تامین می‌ کند.

به گزارش نصر، محسن منصوری روز سه شنبه در جریان بازدید از این طرح خاطرنشان کرد: در جریان سفر خرداد ماه سال ۱۴۰۱ رئیس جمهور به آذربایجان شرقی ۱۵۰ میلیارد تومان برای تکمیل این بیمارستان تخصیص یافته است.
به گزارش ایرنا، معاون رئیس جمهور در بازدید از بخش های مختلف این بیمارستان در جریان نیازهای این بیمارستان برای تکمیل قرار گرفت.
این پروژه دارای ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی است و تا کنون برای آن بیش از ۸۰ میلیارد تومان هزینه شده است.
بازدید از قطعه ۶ اتوبان ارومیه - تبریز، بازدید از مجموعه مقبره الاشعرا، شرکت در همایش ۱۰ هزار نفری جوانان تمدن ساز هلال احمر آذربایجان شرقی، بازدید از کارخانه شیشه آذر و بازدید از طرح اقدام ملی مسکن شهر جدید سهند از جمله برنامه های منصوری در سفر یک روزه وی به آذربایجان شرقی است.
دیدار با فعالان فرهنگی استان، پیگیری مصوبات سفر اول استانی آیت الله رییسی به آذربایجان شرقی و جلسه ستاد سفر از دیگر برنامه های معاون اجرایی رییس جمهور در سفر به آذربایجان شرقی است.
سفر معاون اجرایی رییس جمهور به آذربایجان شرقی پی گیری مصوبات استانی سفر آیت الله رییسی در خرداد ماه سال گذشته به تبریز و بازدید از طرح های این سفر است.
مدرن ترین و بزرگ ترین بیمارستان جامع سرطان کشور در تبریز به رغم پیشرفت فیزیکی مناسب عملیات عمرانی، هنوز در انتظار واگذاری انشعابات زیرساختی از قبیل آب، برق، گاز و مخابرات است.
ساخت این بیمارستان که توسط خیر و نیکوکار شهیر تبریزی مقیم هامبورگ آلمان به نام "حاج یعقوب صادق‌نوبری" و با هزینه های شخصی وی از حدود پنج سال قبل آغاز شده است، با وجود انواع مشکلات و فرایندهای اداری اضافی و نیز سنگ اندازی بخش های مختلف دولتی و غیردولتی، بدون تنها یک روز تعطیلی ادامه داشته و برخلاف ادعای برخی ها رکودی در عملیات ساخت این پروژه مهم ملی ایجاد نشده است.
با وجود اینکه شهرداری تبریز سال ها قبل زمین این بیمارستان را در اختیار خیر قرار داد، اما در ادامه به دلیل بروز برخی مشکلات این مجموعه حتی از ایجاد راه دسترسی نیز سرباز زد و در حال حاضر نیز واگذاری گاز، برق، آب و مخابرات توسط ادارات مربوطه با اما و اگرهای مختلفی مواجه شده است، در حالیکه تامین زیرساخت ها یکی از ملزومات مهم اجرای پروژه های عمرانی به خصوص در بخش سلامت می باشد.
مدیر این پروژه و نماینده تام الاختیار خیر و سرمایه گذار بیمارستان جامع سرطان تبریز چندی پیش در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، با ابراز گلایه از بی تفاوتی تعدادی از ادارات و سازمان های استانی برای همراهی با این پروژه، گفت: متاسفانه با وجود اینکه از سال ها و ماه ها قبل مکاتبات، رایزنی ها و پیگیری های مختلف و متعدد برای واگذاری انشعابات زیرساختی با ادارات گاز، برق، آب و مخابرات آذربایجان شرقی انجام گرفته است، هنوز هیچ تحرکی در این زمینه را شاهد نیستیم و پروژه را بدون برخورداری از این امکانات ادامه می دهیم.
محمدحسین قیصری با اشاره به اینکه در این پروژه مهم و بزرگ روزانه چندین نفر در بخش های مختلف عمرانی و کارگاهی مشغول هستند، اظهار داشت: اینکه روزانه به طور متوسط ۶۰ نفر کارگر بدون برخورداری از آب، برق، گاز در فصول مختلف سال در این مجموعه فعالیت می کنند، جای بحث و تامل دارد، چراکه فعالیت در چنین طرح هایی بدون امکانات زیرساختی امکان پذیر نیست.
وی با بیان اینکه تاکنون برای اجرای این پروژه ۸۲ میلیارد تومان هزینه شده است، پیشرفت فیزیکی کل پروژه را ۶۵ درصد اعلام و اظهار کرد: این مجموعه در محوطه ای به وسعت ۲.۵ هکتار با مجموع زیربنای ۳۰ هزار مترمربعی ساخته می شود که به دلیل نوع ساخت، مهندسی و تجهیزات به کار رفته به یکی از بیمارستان های درجه ممتاز در سطح بین المللی و بی همتا در کشور و حتی منطقه تبدیل خواهد شد و در ساخت آن از آخرین شیوه ها و مباحث فنی و مهندسی روز بیمارستان های مدرن جهان الگوبرداری شده است.
وی تعداد طبقات بیمارستان جامع سرطان تبریز را پنج طبقه اعلام کرد و افزود: چنانچه همکاری ها و تعاملات لازم با ادارات و سازمان های دولتی و غیردولتی آذربایجان شرقی روند بهتری به خود گرفته و بسترهای لازم و کافی مهیا شود، طبق برنامه زمان بندی این بیمارستان تا آخر سال ۱۴۰۳ آماده بهره برداری می شود.
قیصری اعتبار و سرمایه مورد نیاز برای تکمیل و بهره برداری از بیمارستان جامع سرطان تبریز را با معیارها و فهرست بهای کنونی بیش از ۱۵۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: البته بر اساس توافقات انجام شده با دانشگاه علوم پزشکی تبریز قرار است در تامین تجهیزات این مجموعه از کمک های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی استفاده شود که در این زمینه بهره مندی از فاینانس ۴۷ میلیارد تومانی مصوب شده است.
وی اولویت اصلی پروژه فوق در زمان کنونی را تلاش برای اتمام طبقه همکف و اول تا حداکثر بهمن ماه سال آینده بیان کرد که قرار است در زیربنای ۹ هزار مترمربعی احداث و تجهیز شود.
وی یکی دیگر از مشکلات بیمارستان جامع سرطان تبریز را مربوط به معرفی نماینده دانشگاه علوم پزشکی جهت اخذ مجوزهای لازم از سازمان انرژی اتمی عنوان کرد و گفت: با وجود اینکه از دو سال قبل رایزنی و مکاتبات لازم با دانشگاه در این زمینه انجام گرفته است، اما تاکنون نفرات مربوطه به سازمان انرژی اتمی معرفی نشده اند.
قیصری یادآور شد: این در حالی است که زمین مربوط به ایجاد دستگاه های پرتو درمانی آماده بوده و به حدی در این زمینه زمان سپری شده است که آهن الات آن در حال فرسوده شدن است.
انتهای پیام/

پژوهشیار