جمشید برزگر؛ کاندیدای انتخابات اتاق بازرگانی تبریز مطرح کرد:

 چالش های فعالان صنعتی استان / فضای کسب و کار کشور نامساعد است 

1401/12/17 - 23:39 - کد خبر: 88594
جمشید برزگر

نصر: رئیس هیئت مدیره شرکت بتن کاوه گفت: نوسانات قیمت مواد اولیه و مشکلات بانکی و سرمایه ای باعث شده است تا آینده سرمایه گذاری مشخص نباشد لذا برای اینکه به توسعه پایدار برسیم باید به تمامی جوانب توجه کنیم و تمامی حوزه هارا در نظر بگیریم.

به گزارش نصر، جمشید برزگر، رئیس هیئت مدیره شرکت دژ بتن آذربایجان، رئیس کمیسیون احداث و صدور خدمات فنی و مهندسی اتاق ایران و کاندیدای اتاق بازرگانی تبریز که دو دوره عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تبریز هم بوده است، در گفتگو با نصر با اشاره به وضعیت نابسامان اقتصاد و مشکلات بخش خصوصی گفت: بیش از ۴۵ سال است که در  بخش خصوصی فعالیت دارم و برای بهبود فضای کسب و کار و حل مشکلات فعالین اقتصادی در ابن انتخابات حضور پیدا کردم. باتوجه به اینکه اعضای اتاق، نمایندگان فعالان بخش خصوصی هستند باید برای حل مشکلات این قشر تلاش کرد. 
وی در ادامه افزود: متاسفانه فضای کسب و کار در کشور در وضعیت نامساعد قرار دارد و در بین کشور های منطقه شرایط خوبی نداریم. حتی در مقایسه با کشور گرجستان هم در برخی موارد کمبودهای زیادی داریم و مشکلات این حوزه باعث می شود سرمایه بخش خصوصی منجمد شود.
برزگر با اشاره به مهم ترین مشکلات صاحبان صنایع خاطرنشان کرد: نوسانات قیمت مواد اولیه و مشکلات بانکی و سرمایه ای باعث شده است تا آینده سرمایه گذاری مشخص نباشد. لذا برای اینکه به توسعه پایدار برسیم باید به تمامی جوانب توجه کنیم و تمامی حوزه هارا در نظر بگیریم. اولین هدف ائتلاف اتاقی برای همه این است که تمام تشکل های تاثیر گذار استان را در گروه خود جمع کند و نفرات شاخص هر صنعت در مشورت و تصمیم گیری نقش داشته باشند تا موانع تولیدی تمام بخش ها از بین برود.
کاندیدای اتاق بازرگانی تبریز در خصوص مسائل بانکی اظهار داشت:  متاسفانه بانک های بخش خصوصی استان سرمایه ای که در استان جذب می شود بجای اینکه در استان سرمایه گذاری کنند و تسهیلات دهند، منابع را از استان خارج می کنند. همچنین آنطور که باید بخش دولتی در استان سرمایه گذاری انجام نداده است و بسیار محدود است. 
برزگر در خصوص فعالیت خود در زمان حضورش در اتاق بازرگانی تبریز بیان کرد: در دوره اول که در اتاق بازرگانی حضور داشتم چیزی به نام شفافیت وجود نداشت و حساب و کتاب آن مشخص نبود که در همین زمینه تمامی اموال و حساب های اتاق را جمع بندی و بصورت شفاف مشخص کردیم. در دور دوم هم سعی کردیم در حوزه معدن اقدامات گسترده ای انجام دهیم. باتوجه به اینکه مس سونگون ورزقان بزرگترین ذخیره استان است، تمامی مزایای آن به استان های دیگر انتقال پیدا می کرد و گردش مالی آن در استان صورت پیدا نمی کرد که جلسات زیادی در این زمینه برگزار شد و قرار شد تمامی مزایای آن به استان منتقل شود.
وی در ادامه افزود: خوشبختانه بعد از دوران کرونا تمام مسائل کسب و کار در شورای گفتگو مطرح و توانستیم در شورای گفتگو رتبه اول را در کشور کسب کنیم. همچنین مسائل مربوط به استان را به مسئولین استانی منعکس و مسائل ملی راهم به شورای گفتگوی کشور ارسال کردیم. علاوه بر آن باتوجه به حضور در اتاق ایران مسائلی را مطرح و در رده کشوری بررسی کردیم و مسائل مربوط به حمل و نقل را در جلسات مختلف مطرح و پیگیری کردیم.
جمشید برزگر درباره ائتلاف اتاقی برای همه تصریح کرد: اتاقی برای همه جمع بزرگی از تشکل ها است که با استفاده از تشکل های مختلف برای حل مسائل و مشکلات بخش خصوصی باید به یک نتیجه جامع دست یابد. بایستی اتاق بازرگانی تبریز در اتاق بازرگانی ایران سهم داشته باشد و من به تنهایی در این جمع حضور داشتم که تمامی اعضای کمیسیون به حضور بنده رای داده بودند. امیدوارم این ائتلاف یک مجموعه جامع باشد که بتواند تمامی مشکلات حوزه ها را برطرف کند چراکه در هر حوزه رئیس انجمن یا تشکل ها در ائتلاف حضور دارند. باتوجه به اینکه برخی صنایع استان به سمت تعطیلی پیش می رود سعی کردیم با حضور نمایندگان آنها در ائتلاف بتوانیم آنها را نجات و گسترش دهیم.
این فعال صنعتی در پایان گفت: ارز آوری استان اغلب توسط بخش خصوصی صورت می گیرد که امیدوارم میزان ارزآوری استان افزایش و میزان بیکاری را کاهش دهیم تا مردم استان در آسایش و آرامش کامل زندگی کنند. متاسفانه برخی افراد در گذشته اعلام کرده بودند که نباید در تبریز سرمایه گذاری کرد ولی الان در انتخابات حضور دارند که نباید چنین اقداماتی انجام دهند. اگر در این انتخابات پیروز شویم امکان حضور تمامی تشکل ها را اتاق فراهم کنیم تا با همفکری ها و مشورت های جمعی بتوانیم فعالیت های خود را پیش ببریم.
انتهای پیام/

پژوهشیار