خبر/

قیمت مصوب گوشت گرم در آذربایجان‌شرقی اعلام شد

1401/12/02 - 15:54 - کد خبر: 87675
گوشت

نصر: مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی با اشاره به آغاز طرح برخورد با گران‌فروشی گوشت قرمز در استان از اعلام قیمت مصوب گوشت گرم خبر داد.

به گزارش نصر، حسین غریب روز سه شنبه در گفت گوی اختصاصی با خبرنگاران با اشاره به اینکه طرح برخورد با گرانفروشی گوشت قرمز در سراسر کشور آغاز شده است، افزود: جهاد کشاورزی استان نیز به تبع آن اقداماتی را در این حوزه انجام داده و بازرسان تنظیم بازار از قصابی ها و فروشگاه های زنجیره ای استان بازدید کردند و به صورت میدانی براساس فاکتورهای خرید، این طرح نظارتی اجرا شد.
وی با بیان اینکه در صورت عدم رعایت سود مصوب قانونی توسط فروشندگان گوشت قرمز، با متخلفان برخورد قانونی می شود، اظهار کرد: برای واحدهای متخلف پرونده تعزیراتی تشکیل می شود و همچنین تذکر لازم در خصوص رعایت نرخ مصوب قیمت گوشت قرمز اعلام می شود.
غریب با اشاره به اینکه در حال حاضر گوشت گرم و منجمد به اندازه کافی و به فور در میادین و بازار وجود دارد و هیچ گونه کمبودی در استان وجود ندارد، افزود: توزیع گوشت منجمد نیز در سراسر استان به هر میزان که بازار کشش داشته باشد، انجام می شود و طی سه ماه گذشته بیش از یک هزار تن گوشت قرمز گوسفند و گوساله منجمد با قیمت مصوب دولتی از طریق فروشگاه های زنجیره ای و تعدادی از مغازه های خرده فروشی به عنوان کاسبان امین در سطح شهر تبریز و سایر شهرستان ها توزیع شده و هم اکنون نیز تداوم دارد.
وی با بیان اینکه با ذخیره‌سازی مناسب و تمهیدات اندیشیده شده در ماه‌ پایانی سال و ماه مبارک رمضان مشکلی در خصوص گوشت قرمز مشاهده نخواهد شد، گفت: قیمت هر کیلو گوشت گرم گوساله نر بدون استخوان ۲۶۵ هزار تومان، گوشت گرم گاو ماده بدون استخوان هر کیلو ۲۳۵ هزار تومان، گوشت گرم گوسفند ماده مخلوط هر کیلو ۲۴۵ هزار تومان، ران گوسفند ماده با گردن هر کیلو ۲۶۵ هزار تومان، گوشت گرم گوسفند نر (بره) مخلوط هر کیلو ۲۶۵ هزار تومان، ران گوسفند نر با گردن هر کیلو ۲۸۵ هزار تومان، سردست راسته هر کیلو ۲۷۵ هزار تومان، بز ماده (مخلوط) هر کیلو ۲٠٠ هزار تومان است.
غریب یادآور شد: مردم استان در صورت مشاهده هرگونه گرانفروشی و تخلف در زمینه عرضه و فروش گوشت و سایر اقلام اساسی، با شماره تلفن ۱۲۴ تماس گرفته و یا موضوع را به واحدهای بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی در مدیریت جهادکشاورزی شهرستان ها گزارش کنند.
انتهای پیام/

پژوهشیار