نصر: مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: پایگاه اطلاعات بیمه شدگان کشور طی دو ماه آینده راهانداز ی میشود که علاوه بر تمرکز تمامی اطلاعاتی بیمه شدگان همه صندوقهای بیمهای، با این کار مهم همپوشانیها نیز به حداقل خواهد رسید.
به گزارش نصر به نقل از ایرنا، طاهر موهبتی امروز در نشست با خبرنگاران استان زنجان افزود: با راه اندازی این پایگاه تمامی مراکز طرف قرارداد نیز با سازمان های بیمه ای از طریق این پایگاه مرتبط خواهند شد.
وی اضافه کرد: این موضوع مهم یکی از آرزوهای نظام بیمه سلامت بود که در سال ۸۳ نیز در قانون بودجه مطرح اما محقق نشد که این کار مهم در شرایط کنونی به سرانجام نهایی خواهد رسید.
موهبتی، با اشاره به اینکه هم اکنون ۴۰ میلیون نفر بیمه شده تحت پوشش این سازمان هستند، افزود: این تعداد بیمه شده در صندوق های کارکنان دولت، سایر اقشار، بیمه سلامت ایرانیان، بیمه همگانی سلامت و روستاییان خدمات مورد نیاز را دریافت می کنند.
وی اضافه کرد: حدود دو هزار و ۴۵۰ قلم دارو تحت پوشش خدمات این سازمان بوده و بسته دارویی این سازمان نیز چهار هزار و ۸۰۰ خدمت و ۴۷ هزار لوازم مصرفی و تجهیزات پزشکی را نیز در بر می گیرد.
این مسؤول ادامه داد: در بخش بستری ۹۰ درصد هزینه ها توسط این سازمان بر اساس تعرفه دولتی و در بخش سرپایی ۷۰ درصد هزینه ها پرداخت می شود.
وی اضافه کرد: طی سال ۹۶، حدود ۱۹۰ میلیون بار مراجعه به مراکز طرف قرارداد این سازمان به ثبت رسید که این رقم طی سال ۹۷، تا حدودی روند کاهشی به خود گرفت.
مدیرعامل بیمه سلامت ادامه داد: کاهش بار مراجعات به دلیل رفع همپوشانی دو میلیون و ۴۰۰ هزار نفری در کشور انجام گرفت که دارای چند دفترچه بودند که از آفت های محسوب می شد.
این مسئول ادامه داد: بحث هدفمندی بیمه رایگان گروههای نیازمند جامعه نیز طی سال های گذشته بدون ارزیابی وسع بسیاری از افراد متمکن تحت پوشش این نوع بیمه قرار گرفتند که هزینه های زیادی را نیز به سازمان تحمیل کرد.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون سامانه استحاق سنجی در ۶۰۵ بیمارستان دولتی کشور پیاده سازی شده است، گفت: به تازگی در بحث دارو استحقاق سنجی انجام شده و نسخه الکترونیکی نیز در ۲۳۵ شهر سطح کشور در حال انجام است.
موهبتی افزود: با ساز وکارهایی تشویقی تلاش می شود که اجرای نسخ الکترونیکی در کشور با شتاب بیشتری ادامه یابد و رسیدگی الکترونیکی به اسناد بستری نیز در ۴۵۰ بیمارستان تحت پوشش قرار گرفته که تا پایان سال همه بیمارستانها شامل این برنامه می شوند.
مدیر عامل بیمه سلامت کشور ادامه داد: در نظام تایید خدمتی این سازمان با توجه به راهنماهای بالینی افراد ۱۸۰ روز می توانند از یک عضو مشخص ام آری و یا سی تی اسکن را انجام دهند.
وی یادآوری کرد: یکهزار و ۴۰۰ خدمت تصویر برداری در کشور وجود دارد که تا ۶ ماه بعد امکان انجام این کار برای فرد امکان پذیر نخواهد بود.
موهبتی افزود: هم اکنون ۶۸ هزار بیمار خاص در کشور وجود دارد که سالانه حدود یکهزار و ۴۰۰ میلیارد تومان هزینه در این بخش صرف می شود.
این مسؤول ادامه داد: این سازمان تلاش دارد تا در آینده ای نزدیک بسته های خود مراقبتی و مشوق ارائه کند که به ارائه تخفیف های بیمه ای منجر خواهد شد.
وی اظهار داشت: بر این اساس این سازمان، در ۶ ماهه سال آینده به سمتی حرکت خواهد کرد که برای افرادی که در زمینه مالی مشارکت بیشتری داشته، بسته های جدیدی حمایت ارائه کند.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ادامه داد: بدهی این سازمان در سال گذشته به طور میانگین حدود ٢.٥ ماه به داروخانه ها و ٣.٥ ماه به بخش دولتی و خصوصی باقی مانده که وضعیت سازمان بیمه سلامت در پرداختی ها نسبت به گذشته به مراتب بهتر است.
وی تاکید کرد: با وجود قطعی اینترنت، پوشش اجباری بیمه سلامت روند مناسبی را طی کرده و بر این مبنا، از اقشار مختلف مردم در خواست می شود که از فرصت باقیمانده استفاده کنند.
انتهای پیام/