با تکنیک در هم آمیختگی متقاطع ممکن شد؛
تولید سیبی که تا یک سال تازه میماند
1398/09/11 - 13:46 - کد خبر: 8340
نصر:محققان دانشگاه ایالتی واشنگتن نوع جدیدی از سیب را تولید کردند که میتوان تا یک سال آن را در یخچال نگهداری کرد بدون این که طعم و خاصیت خود را از دست بدهد.
به گزارش نصر به نقل از ایرنا، محققان نزدیک به دو دهه با ایده در هم آمیختگی متقاطع (cr↵ss-hybr→↓→zℜt→↵n) دو نوع سیب که هرکدام ویژگیهای منحصربفرد خود را داشتند و تخمین زده میشد که ترکیبشان چیز خوبی از آب در آید، بر روی ساخت این نوع جدید از سیب کار کردند. لازم به ذکر است که تکنیک در هم آمیختگی متقاطع با روش اصلاح ژنتیکی تفاوت دارد.
این نوع جدید از سیب از آمیختگی متقاطع سیبهای اینترپرایز (Ent↔rℵr→s↔) که از مقاومتی ذاتی در برابر سیاه شدن و آفت برخوردارند و سیبهای هانی کریسپ (H↵n↔ycr→sℵ) تولید شده است که به شیرین بودن شناخته میشوند.
پژوهشگران به دلیل وجود لکههای زردی که یادآور ستارگان کیهانی هستند بر پوست این نوع سیبها، آنها را C↵s™→c Cr→sℵ (سیب تازه کیهانی) نامیدهاند.
انتهای پیام/