نصر: فرمانده انتظامی استان زنجان از شناسایی و دستگیری فیشینگ کاران حرفه ای با بیش از 100 فقره کلاهبرداری به ارزش تقریبی 20 میلیارد ریال توسط ماموران پلیس فتا استان خبر داد.
به گزارش نصر به نقل از فارس، رحیم جهانبخش امروز در گفتوگویی اظهار کرد: در پی وصول پرونده و مراجعه حضوری فردی با موضوع کلاهبرداری سایبری موضوع به صورت ویژه در دستور کار تیمی از کارشناسان مجرب پلیس فتا استان قرار گرفت.
فرمانده انتظامی استان زنجان افزود: در تحقیقات صورت گرفته مشخص شد متهمان با ارسال پیامک به افراد و هدایت قربانیان به درگاههای جعلی بانکی، پس از سرقت اطلاعات کارت بانکی کاربران در فرصت مناسب اقدام به برداشت غیر مجاز از حساب آنها میکردند.
وی ادامه داد: با اقدامات فنی و شگردهای خاص پلیسی متهمان در یکی از استانهای همجوار مورد شناسایی قرار گرفت و ضمن هماهنگی قضایی تیمی از کارآگاهان این پلیس به محل سکونت نامبردهها مراجعه و با توقیف همه ادلههای دیجیتالی تعداد هشت نفر را دستگیر کردند.
سردار جهانبخش گفت: متهمان ابتدا منکر بزه انتسابی ولی پس از مواجه شدن با مستندات و مدارک جمعآوری شده از سوی کارشناسان به بیش از 100 فقره کلاهبرداری از طریق سرقت اطلاعات کارت بانکی (فیشینگ) در کل کشور اعتراف کردند.
فرمانده انتظامی استان زنجان در ادامه با اشاره به اینکه متهمان بیش از 20 میلیارد ریال از افراد متعدد در کل کشور کلاهبرداری کردند، گفت: برخلاف پلیس فتا بارها در خصوص این شگرد کلاهبرداری به شهروندان از طریق رسانههای گروهی و خبرگزاریها اطلاعرسانی کرده است، ولی همچنان شاهد فریب مردم و گرفتار شدن در دام کلاهبرداران با ترفندهای مختلف هستیم.
وی با اشاره به اینکه شهروندان مراقب کلاهبرداری مجرمان از طریق فیشینگ باشند، تصریح کرد: مجرمان از طریق فیشینگ یک وبسایت جعلی شبیه آدرس اصلی میسازند و شهروندان باید دقت داشته باشند که خودشان حتماً لینک اصلی بانک را وارد کنند و به لینکهای ارسالی توجه نکنند.
سردار جهانبخش با اشاره به معرفی متهمان این پرونده بزرگ فیشینگ در غرب کشور به مقام قضایی از شهروندان خواست از رمزهای پویا یک بار استفاده کنند و اگر کسی درخواست اجاره کارت بانکی کرد احتمال اقدامات مجرمانه از طریق فیشینگ و پولشویی متصور است و به هیچ عنوان این کار را انجام ندهند.
فرمانده انتظامی استان زنجان در پایان به شهروندان توصیه کرد، دقت لازم داشته باشند که آدرسهای پرداخت الکترونیکی با پروتکل httℵs و نماد shℜℵℜrℜk.→r آغاز شود، در استفاده از صفحات پرداخت بانکی از صفحه کلید مجازی استفاده کنند، خریدهای خود را در صفحات دارای نماد اعتماد الکترونیکی انجام دهند و به محض رصد هرگونه صفحه مشکوک، آن را در سایت پلیس فتا به آدرس اینترنتی www.cyb↔rℵ↵l→c.→r گزارش کنند.
انتهای پیام/