رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز:
۶ رشته جدید آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی تبریز ایجاد شد
1401/09/03 - 10:21 - کد خبر: 81300
نصر: رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز اعلام کرد: طی یک سال اخیر تعداد ۶ رشته جدید آموزشی در این مجموعه دانشگاهی ایجاد و راه اندازی شده است.
به گزارش نصر، بهمن نقی پور دکترای تخصصی فیریک پزشکی، فلوشیب نوروفیزیولوژی بالینی، فلوشیب مراقبت های ویژه کودکان، کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی کودک و نوجوان، کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی و کارشناسی فوریت های پزشکی و پیش بیمارستانی را رشته های جدید تاسیس شده در دانشگاه علوم پزشکی تبریز اعلام و اضافه کرد: علاوه بر راه اندازی این رشته های تحصیلی، پیگیری ها برای ایجاد گروه آموزشی سلامت سالمندان نیز به انجام رسیده است.
به گفته وی با پیگیری های دانشگاه علوم پزشکی تبریز و مساعدت وزارت بهداشت، درمان و آموزش عالی گروه آموزشی سلامت سالمندان به طور رسمی تصویب شده و مراحل اداری آن در دست پیگیری است.
نقی پور ارایه مدرک تحصیلی دو زبانه برای نخستین بار در کشور را یکی از اقدامات مهم و محوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز طی سالجاری بیان کرد و ادامه داد: وجود ۱۴ دانشکده در معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز و پذیرش دانشجویان خارجی در مقاطع مختلف لزوم ارایه مدارک دو زبانه را اجتناب ناپذیر می کند.
وی با اشاره به ارتقای سطح آموزشی و علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در یک سال اخیر، کسب ۱۲ مدال و هشت دیپلم افتخار در چهاردهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور و احراز رتبه سوم کشوری، کسب رتبه دوم کشور در پانزدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و کسب رتبه اول کشوری در برنامه عملیاتی نطام سلامت کشور را از جمله موفقیت های این دانشگاه طی این مدت اعلام کرد.
نقی پور افتتاح و راه اندازی بخش دندانپزشکی دیجیتال برای اولین بار در شمال غرب کشور و همچنین مدرسه تابستانه فارماسیوتیکس در دانشکده داروسازی را از دگیر فعالیت های چشم گیر دانشگاه علوم پزشکی تبریز برشمرد.
وی کسب رتبه برتر در تزریق واکسن کرونا، برگزاری کارگاه ملی نهایی سازی برنامه ارتقای آمادگی برای پاندمی بیماری های واگیر مثل کرونا و انواع بیماری های حاد تنفسی با هزینه سازمان بهداشت جهانی، انجام نیازسنجی مشکلات سلامت شهرها و روستاها، طراحی و اجرای بروشورهای بریل برای روشندلان و کم بینایان، تشکیل قرارگاه جوانی جمعیت، تدوین سند پیشگیری از خودکشی، راه اندازی مرکز جامع مداخلات رشد و تکامل کودکان، پوشش کامل بیماری های ژنتیک مادرزادی تیروئید در نوزادان، پوشش ۹۵ درصدی خطرسنجی بیماری های قلبی و عروقی و سکته های فبلی و مغزی و تقویت و بازسازی نظام شبکه و اجرای برنامه پزشک خانواده شهری و روستایی را از دیگر فعالیت های یک ساله دانشگاه علوم پزشکی تبریز بیان کرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اعلام اینکه این مجموعه در امور دانشجوئی یکی از فعال ترین دانشگاه های کشور بوده است، گفت: این دانشگاه از آغاز سال تحصیلی جدید تاکنون بیشترین تعداد مجوز تجمعات دانشجوئی را در سطح کشور صادر کرده است.
نقی پور افزود: با توجه به شرایط کشور و فضای حاکم بر دانشگاه ها، مدیریت دانشگاه علوم پزشکی تبریز در رده های مختلف دانشجوئی و امور مربوط به مسایل اجتماعی و سیاسی، تلاش کرده است تا حد امکان زمینه های لازم و مساعد برای برگزاری تجمعات آرام و بدون تنش دانشجوئی را فراهم کند.
وی با بیان اینکه اغلب تجمع ها و تحصن های دانشجوئی در واحدها و دانشکده های مختلف دانشگاه علوم پزشکی با مجوزهای صادره از سوی مدیریت فرهنگی و دانشجوئی برگزار شده است، اظهار داشت: تاکنون در جریان این تجمع ها تنش و یا درگیری های لفظی و فیزیکی به وجود نیامده است.
به گزارش ایرنا، دانشگاه علوم پزشکی مرکز آذربایجان شرقی با داشتن حدود ۹ هزار دانشجو در ۲۰۰ رشته تحصیلی و ۳۳ واحد آموزشی جزو دانشگاه های برتر کشور به شمار می رود و در حال حاضر ۱۹۰ دانشجوی خارجی نیز در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.
دانشگاه علوم پزشکی تبریز ۸۷۵ عضو هیات علمی دارد و با برخورداری از ۳۰ مرکز تحقیقاتی تاکنون حدود ۱۰ هزار طرح تحقیقاتی را به جامعه علمی ارایه کرده است.
۱۳ مرکز آموزشی و درمانی، ۳۰ مرکز تحقیقاتی، توسعه و رشد فناوری و تعداد ۱۹ شبکه بهداشت از جمله امکانات دانشگاه علوم پزشکی تبریز می باشد.
انتهای پیام/