رئیس اتحادیه‌دارندگان رستوران و سلف‌سرویس تهران؛

رستوران‌ها ۳۰ الی ۴۰ درصد کاهش فروش داشته‌اند/ مردم دل و دماغ ندارند

1401/08/04 - 09:13 - کد خبر: 78715
رستوران

نصر: علی‌اصغر میرابراهیمی، رئیس اتحادیه‌دارندگان رستوران و سلف‌سرویس تهران از کاهش ۳۰ الی ۴۰ درصدی فروش رستوران‌ها در این یک ماهه اخیر خبر داد. او درباره علت این امر، عنوان کرد: «از یک سو خود مردم دیگر دل و دماغی برای رستوران رفتن ندارند و از سوی دیگر هم به دلیل اعتراضات، رستوران‌ها در شب مجبور بودند زودتر کار خود را تعطیل کنند.»

به گزارش نصر، رئیس اتحادیه دارندگان رستوران خبر از کاهش فروش 30 الی 40 درصدی رستوران‌داران از زمان شروع اعتراضات داد. وی درخصوص علت این امر، می‌گوید که از یک سو خود مردم دیگر دل و دماغی برای رستوران رفتن ندارند و از سوی دیگر هم به دلیل اعتراضات، رستوران‌ها در شب مجبور بودند زودتر کار خود را تعطیل کنند.
ویروس کرونا و پس از آن شرایط اقتصادی و معیشت مردم، از یک سو منجر به کاهش یا حذف استفاده از رستوران‌ها توسط خانواده‌ها، شد و از سوی دیگر هم کاهش درآمد رستوران‌داران را به دنبال داشت. اما در شرایطی که بسیاری از رستوران‌داران هم با وجود افزایش قیمت‌ مواد غذایی، در حال تلاش برای حفظ بقای خود بودند، آن‌ها هم مانند بسیاری از مشاغل دیگر در این میان آسیب دیدند.
علی‌اصغر میرابراهیمی، رئیس اتحادیه‌دارندگان رستوران و سلف‌سرویس تهران در گفت و گو با «انتخاب» از کاهش 30 الی 40 درصدی فروش رستوران‌ها در این یک ماهه اخیر خبر داد. او درباره علت این امر، عنوان کرد: «از یک سو خود مردم دیگر دل و دماغی برای رستوران رفتن ندارند و از سوی دیگر هم به دلیل اعتراضات، رستوران‌ها در شب مجبور بودند زودتر کار خود را تعطیل کنند.»
انتهای پیام/

پژوهشیار