رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل؛

بخش جراحی و ترومای بیمارستان فاطمی آماده انتقال به ساختمان جدید تروما است

1398/09/03 - 15:16 - کد خبر: 7438
بیمارستان

نصر: رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از انتقال بخش‌های جراحی و ترومای بیمارستان فاطمی به ساختمان جدید مرکز تروما و سوختگی واقع در محوطه بیمارستان امام خمینی (ره) اردبیل در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش نصر به نقل از ایرنا، قدرت اخوان اکبری امروز در جمع اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل افزود: گفت: مرکز تروما و سوختگی آماده راه‌اندازی و ارائه خدمات هست و در آینده نزدیک شاهد آماده سازی، تجهیز و انتقال بخش های جراحی، سوختگی و ICU فاطمی به این محل جدید خواهیم بود.

وی بیان کرد: با الحاق این مجموعه پس از الحاق به تخت‌های بیمارستان امام خمینی (ره) اردبیل به عنوان سانتر ۵٠٠ تختخوابی درمانی خدمات لازم را در فضای جدید و مناسب به مردم  استان ارائه خواهد داد.

اخوان اکبری به کمبود تخت های بیمارستانی در استان و برنامه ریزی برای جبران آن گفت: بهره برداری چهار هزار تخت درمانی تا سال ١۴٠۴ در استان جزو برنامه‌ها و هدفگذاری دانشگاه بوده و احداث بیمارستان هزار تختخوابی با همکاری قرارگاه خاتم الانبیا در دو فاز ۵۰۰ تختخوابی در دست اقدام هست.

وی ادامه داد: طرح توسعه بیمارستان مشگین شهر، راه اندازی بیمارستان شهدای پارس آباد، احداث بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی مرحوم نجف زاده در اردبییل نیز از برنامه های زیرساختی حوزه سلامت استان است.

وی اظهار داشت: مراجعه  شهروندان استان به مراکز آموزشی درمانی افزایش یافته است بطوری که  سالانه  بیش از دو میلیون ویزیت در ١٨ کلینیک تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه به ثبت می‌رسد.

به گفته وی ، برای رفع نیاز خدمات فوق تخصصی تامین نیروهای فوق تخصصی با جدیت دنبال می‌شود و  پزشکان فوق تخصص شبکیه، اطفال، عروق و پیوند کلیه اخیرا به سیستم درمانی استان اضافه شده  و با وجود آنها ارایه خدمات درمانی در سطح فوق تخصصی به نحو مطلوب افزایش داشته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل  با اشاره به اقدامات انجاکم گرفته در حوزه آموزشی دانشگاه گفت: با توجه به افزایش ظرفیت دانشجویی و نیازمندی‌های آموزشی، توسعه فضاهای آموزشی در اولویت اقدامات دانشگاه قرار دارد.

اخوان اکبری اضافه کرد: با وجود ۲۰ هزار متر مربع سرانه فضای آموزش در حال استفاده، ١۵ هزار متر مربع فضای آموزشی در حال آماده‌سازی و احداث تحت عنوان کتابخانه مرکزی، دانشکده داروسازی بوده و ۵۰ هزار مترمربع نیز پیشنهاد افزایش فضای آموزشی جهت تکمیل و طرح تجمیع دانشکده‌ها و پروژه های آموزشی و پژوهشی در طرح جامع دانشگاه ارائه شده است.

وی بیان کرد: توسعه تجهیزات و امکانات آموزشی و استفاده از ظرفیت اساتید و گروه‌ها در دستور کار قرار دارد ضمن اینکه  توسعه تحصیلات تکمیلی و راه اندازی رشته های دستیاری و تربیت نیروهای تخصصی مورد نیاز جزو اولویت‌های اصلی آموزشی دانشگاه هست.

وی اظهار کرد: در حال حاضر در بیمارستان امام خمینی (ره) اردبیل علاوه بر رشته‌های تخصصی راه اندازی شده، راه‌اندازی رشته دستیاری تخصصی قلب اولویت اصلی بوده و امیدواریم با تکمیل زیرساخت‌های مورد نیاز در اولین فرصت این مهم محقق شود ضمن اینکه تاسیس رشته‌های دستیاری روانپزشکی و رادیولوژی هم در دستور کار دانشگاه قرار دارد.

انتهای پیام/

پژوهشیار