به گزارش نصر، امین دامچه مدیر سرمایه گذاری شرکت سرمایه گذاری کاریزما در گفتوگویی درباره راهاندازی بورس بینالملل، گفت: بورس بینالملل پنجمین بازار
بورس کشور محسوب میشود و شورای عالی بورس بالاخره پس از کشمشها مجوز فعالیت این بورس را داد.
همچنین حدود چهار سال گذشته تا کنون صحبت از راه اندازی این بورس بود، اما موضوعاتی مانند افزایش تحریمها و تغییر دولت منجر به تعویق راه اندازی آن شد.
وی افزود: در نهایت شورای عالی بورس با هدف تسهیل ورود منابع ارزی به کشور و معاملات تجاری با دنیا (صادرات و واردات) مجوز فعالیت این بورس را داد؛ البته این
بورس در دو فاز تشکیل میشود، فاز اول انتشار اوراق با هدف توسعه پروژههای کشور و فاز دوم پذیرش سهام شرکت های مختلف اعم از داخلی و خارجی با سرمایه ۳۰ میلیون یورویی با ترکیب سهامداران داخلی و خارجی با حداقل ۴۰ درصد سهامداران خارجی.
دامچه با اشاره به تمایل شرکتها برای حضور در بورس بینالملل، خاطرنشان کرد: در این باره حدود ۴۰ شرکت اعلام آمادگی کردهاند. البته که غربالگری انجام میشود و سهامداران از نظر اعتبار و دیگر گزینهها سنجیده خواهد شد. در این راستا بورس بین الملل در اوایل آبان ماه سال جاری به طور رسمی آغاز به کار خواهد کرد.
این کارشناس بازار سرمایه درمورد ویژگیهای
بورس بینالملل بیان کرد: لازم به ذکر است که بورس بین الملل ایران ۲۴ ساعته است و از همه نقاط دنیا قابلیت کنترل دارد، تمامی معاملات آن به صورت ارزی انجام می شود، این بورس بازارهای مختلفی از جمله کالا، سهام، اوراق قرضه، تبادلات ارزی… را شامل می شود.
دامچه ادامه داد: به نظر میرسد در صورت توافق و برداشته شدن تحریمها کارکرد اصلی این
بورس نمایان شود و فرصت های جدیدی در بازارسرمایه دیده خواهد شد. بورس بینالملل برای شرکت های ما هم از این منظر مفید است که به طور مثال سهامدار خارجی سهام شرکتی را خریداری می کند و وارد هیئت مدیره می شود؛ همچنین با نظرات و ایده های خود باعث ارتقا سطح و تکنولوژی شرکت خواهد شد.
انتهای پیام/