رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل؛

۱۲۰ شرکت فناور اردبیل در مرحله تولید و فروش محصول هستند

1398/09/02 - 16:26 - کد خبر: 7349
فناوری، دانش بنیان

نصر: رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل گفت:۱۲۰ شرکت فناور در این استان به مرحله تولید و فروش محصولات رسیده است.

به گزارش نصر به نقل از ایرنا، حبیب ابراهیم‌پور در جشنواره جهادگران علم وفناوری به خبرنگاران افزود: ۴۵۰ هسته و واحد فناور در این استان فعال بوده که ۳۰۰ مورد آن استارتاپ و بقیه نیز شامل شرکت فناور و دانش بینان است.

وی اضافه کرد: از این تعداد ۳۰ مورد مربوط به شرکت دانش‌بنیان و ۱۲۰ مورد دیگر مربوط به شرکت فناور پارک است.

ابراهیم پور بیان کرد: در این جشنواره ۹ مرکز رشد اعم از مراکز رشد دانشگاه ازاد اسلامی،دانشگاه محقق اردبیلی،جامعه پارک و مراکز رشد شهرستا ن‌های پارس‌آباد ،گرمی و مشگین‌شهر ، جهاد دانشگاهی ،علوم پزشکی و بسیج شرکت داشته و محصول خود را د رمعرض نمایش گذاشته‌اند.

وی افزود: با توجه به فعالیت چهار هزار و ۵۰۰ شرکت دانش‌بنیان در کشور سهم  استان در مقایسه با دیگر استان‌ها در این زمینه بسیار پایین است.

ابراهیم‌پوربا اشاره به رونمایی محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان استان گفت: ۴۰ محصول دانش‌بنیان این استان در رشته‌های مختلف به مرحله ارائه به بازار رسیده و تا پایان سال‌جاری رونمایی خواهند شد.

وی با بیان اینکه پنجره واحد پارک با هدف ارائه عملکرد در ارتباط با فعالیت واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان در حال تدوین است، گفت: این طرح تا ۲ ماه آینده فعالیت خود را در پارک علم و فناوری استان  آغاز می‌کند.

ابراهیم پورهمچنین از فعالیت دو مرکز رشد تخصصی در این پارک خبر داد و افزود: مرکز رشد کشاورزی با ۱۴ واحد فناور و مرکز رشد گرمی مغان با ۱۲ واحد فناور از جمله مراکز رشد تخصصی استان است.

رییس پارک علم و فناوری استان اردبیل با اشاره به حمایت‌های این پارک از کارآفرینان بیان کرد: از طریق صندوق نوآوری و شکوفایی و با ضمانت پارک علم و فناوری برای صاحبان ۲۲ شرکت فناور و دانش‌بنیان بیش از ۱۵۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است .

ابراهیم‌پور نمونه تولیدات شرکت‌های دانش بنیان و فناور را تولید چهار قلم گندم متناسب با اقلیم و شرایط خاص مناطق کشور، تولید درخت اورس با عمل‌آوری سه ماهه، تولید سنسور خودرو، اسماربلوتوث و نانوپودر اعلام کرد و گفت: تلاش می‌شود محصولات تولیدی به مرحله تجاری سازی برسند.

پارک‌های علم و فناوری به عنوان یکی از مهم‌ترین ساختارهای موثر در اقتصاد دانش‌بنیان و محیطی مناسب برای استقرار، توسعه و شکوفایی موسسات و شرکت‌های دانش‌بنیان هستند که در تعامل سازنده با یکدیگر و با دانشگاه‌ها و سایر موسسه‌های پژوهشی به فعالیت‌های فناوری اشتغال دارند و هدف اصلی آن بعنوان یک نهاد فناورانه افزایش ثروت در جامعه از طریق ایجاد و توسعه فعالیت موسسه‌های متکی بر فناوری است.

انتهای پیام/

پژوهشیار