معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان:
تولید گوشت مرغ در آذربایجان شرقی ۱۵ هزار تن افزایش یافت
1401/06/07 - 10:09 - کد خبر: 73117
نصر: معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت: با برنامه ریزهای صورت گرفته در دولت سیزدهم، تولید گوشت مرغ در استان ۱۵ هزار تن افزایش یافت.
به گزارش نصر، صمد زمان زاد قویدل در گفتگو با خبرنگاران گفت: افزایش ظرفیت جوجه ریزی به دلیل صدور مجوز توسعه و احداث واحدهای مرغداری جدید در استان از ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم با هدف تامین پروتئین مورد نیاز جامعه انسانی انجام یافته است.
وی با بیان اینکه از اول شهریور ماه سال ۱۴۰۰ تا اول شهریور ماه سال جاری ۴۵ میلیون قطعه جوجهریزی در واحدهای مرغداری گوشتی انجام شده است ، گفت: این افزایش ۱۵ درصدی جوجه ریزی منجر به اشتغال ۱۰۰ نفر شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان گفت: با افزایش ظرفیت جوجهریزی تولید گوشت سفید مرغ ۱۵ هزار تن به میزان تولید استان افزوده شده است.
ظرفیت جوجه ریزی مرغداری های استان ۳.۵ میلیون قطعه در ماه و تولید مرغ در حدود ۱۰۰ هزار تن در سال است.
انتهای پیام/