امام جمعه زنجان:

تغییر مزاج جامعه جزو اهداف اصلی دشمنان است

1401/05/11 - 12:39 - کد خبر: 70286
آیت‌الله علی خاتمی

نصر: نماینده ولی فقیه و امام جمعه زنجان با اشاره به ترفندهای استعماری نظام سلطه، گفت: تغییر مزاج جامعه در قالب هجمه های سنگین فرهنگی، جزو اهداف اصلی و مهم دشمنان علیه جمهوری اسلامی است.

به گزارش نصر،  آیت‌الله علی خاتمی دوشنبه شب در جمع عزاداران حسینی تبریز در مصلای اعظم امام خمینی (ره)، به تلاش‌های وسیع دشمنان برای تخریب انقلاب اسلامی طی سال های پس از انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: بعد از گذشت ۴۳ سال همچنان انقلاب اسلامی با صلابت ایستاده و آمریکا و نوچه‌های او هر کاری خواستند، انجام دادند و اگر می‌دانستند با حمله نظامی موفق می‌شوند، قطعا" یک ساعت معطل نمی‌ ماندند.
وی زمان حاضر را بهترین موقع برای جهاد تبیین دانست و با بیان اینکه حضرت زینب (س) آغازگر جهاد تبیین در کوفه بود، اظهار داشت: بهترین فرصت برای جهاد تبیین مجالس عزاداری سیدالشهدا (ع) است.
وی با بیان اینکه امام حسین (ع) مجاهد جهاد تبیین بود، گفت: باید از فرصت محرم برای جهاد تبیین استفاده کنیم.
خاتمی با بیان اینکه گذر زمان به تمامی اتفاقات حاکم است، یادآور شد: عمر دنیا بسیار زیاد است و مردم زیادی در حوادث کوچک و بزرگ مانند سیل، زلزله، بیماری، تصادفات و سایر حوادث فوت کرده‌اند و با گذشت زمان همه آن‌ها فراموش شده‌اند، اما حماسه امام حسین پس از سپری شدن سده ها همچنان باقی و زنده است.
وی ادامه داد: اگر امروز از کسی بپرسند در جنگ جهانی اول و دوم چه اتفاقاتی رخ داده است و چند نفر کشته شدند، می گویید مگر من معلم تاریخ هستم که این‌ها را بدانم و این‌ها در زندگی به چه درد من می‌خورد؟ 
خاتمی گفت: حادثه عاشورا بیش از هزار سال قبل اتفاق افتاده است، در یک طرف ۷۲ نفر و در طرف دیگر چند هزار نفر بودند و در نصف روز تمامی اتفاقات رخ داد و دو ساعت بعد از عاشورا همه چیز تمام شد، اما عشق و محبت امام حسین (ع) همچنان در دل‌های میلیون ها نفر جاری است و تا روز قیامت ادامه خواهد داشت.
وی ایام کرونایی را برای عزاداران حسینی به خصوص هیاتی های ترک‌ زبان سخت برشمرد و افزود: وقتی عزیزترین فرد کسی فوت می‌ کند بعد از چند سال برایش عادی می شود، اینکه چرا کربلا از یادها نمی‌رود و داغ عاشورا همچنان در دل‌ها باقی است؟ همان معجزه ای است که به دست امام حسین و یارانش آفریده شد.
خاتمی از مکتب امام حسین (ع) به عنوان یک دانشگاه وسیع نام برد که هر سال چندین هزار دانشجو تربیت می‌کند.
انتهای پیام/

پژوهشیار