معاون توسعه مدیریت سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان خبر داد:

ثبت نام ۱۰۵۴۲۱ نفر کارمند دستگاه اجرایی آذربایجان شرقی در سامانه کارمند ایران

1401/05/01 - 12:59 - کد خبر: 69239
کارمند

نصر: معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی گفت: طبق آخرین آمار تاکنون ۱۰۵ هزار و ۴۲۱ کارمند دستگاه اجرایی استان در سامانه کارمند ایران ثبت نام کرده‌اند که از این تعداد ۲۱ درصد تحصیلات کارشناسی ارشد، ۵.۶ دکترا و حدود ۵۴ درصد کارشناس و مابقی فوق دیپلم و پایین‌تر هستند.

به گزارش نصر، حیدر فتح زاده در گفت‌وگویی اظهار کرد: با توجه به برگزاری آزمون مرحله اول استخدامی دستگاه های اجرایی که امسال برگزار شد حدود یکهزار و 21 نفر برای آموزش و پرورش استان در پایه های ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان استخدام و تعدادی نیز جذب دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه تبریز شدند.
وی همچنین افزود: در سالجاری یکهزار و 400 نفر کارمند شرکتی و قراردادی دستگاه های اجرایی استان بعد از تبدیل وضعیت به استخدام رسمی دستگاه‌های اجرایی در آمدند که این تعداد تبدیل وضعیت غیر از تبدیل وضعیت بخش ایثارگرانی هستند که جذب دستگاه‌های اجرایی شدند.
فتح زاده در ادامه به برگزاری نهمین دوره آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی برای حدود ۴۵ دستگاه اجرایی استان در روز جمعه اشاره کرد و افزود: بخشی از این آزمون مربوط به آموزش و پرورش بود که حدود دو ماه پیش برگزار شد و روز جمعه ۳۱ تیرماه نیز با حضور 9 هزار و 639 نفر شرکت کننده در این آزمون باهم به رقابت پرداختند.
وی گفت: در این مرحله از آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی که حدود سه برابر ظرفیت پیش بینی شده است یک هزار و 21 نفر در دستگاه‌های اجرایی آذربایجان شرقی جذب خواهند شد که برای این منظور نیز سه برابر ظرفیت اعلامی برای مصاحبه دعوت می‌شوند.
فتح زاده افزود: کلیه افرادی که می‌خواهند به استخدام بدنه اداری کشور وارد شوند باید در این آزمون‌ها شرکت کنند و در نیمه دوم سالجاری نیز ثبت نام مرحله دهم آزمون استخدامی کشور آغاز و زمان احتمالی برگزاری آزمون نیز اسفندماه سالجاری یا اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ خواهد بود.
وی در ادامه از میزبانی سالم و مناسب دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر در برگزاری نهمین دوره آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی تقدیر کرد و افزود: در این واحد دانشگاهی تاکنون شش آزمون برگزار گردیده است که از این تعداد سه مورد آزمون های استخدامی دولت(مراحل هفت، هشت و ۹) می باشد که جا دارد از مجموعه عوامل اجرایی این واحد دانشگاه که در برگزاری هرچه باشکوهترو سالم این آزمون‌ها خصوصا در دوران کرونا که با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی انجام شد قدردانی کنیم.
فتح زاده در پایان نقش دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی را در مهارت آموزی، فناوری و توسعه بخش خصوصی و کسب و کار مهم عنوان کرد و افزود: با توجه به تغییرات هرم سنی و ساختار نظام اداری که در کشور اتفاق افتاده است مهارت آموزی، توسعه بخش کسب و کار و فناوری در بین دانش آموختگان مراکز آموزش عالی و دانشگاه‌ها علاوه بر کاهش تعداد شرکت کنندگان در آزمون‌های استخدامی می تواند زمینه توسعه بخش خصوصی و کسب و کار، فناوری و مهارت در جامعه را فراهم کند.
انتهای پیام/

پژوهشیار