مدیرعامل شستا:

سرمایه شستا را برای آیندگان حفظ خواهیم کرد

1401/04/22 - 12:57 - کد خبر: 68370
شستا

نصر: مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) گفت: سرمایه شستا برای بیمه‌شدگان است و با اقدامات جهادی این سرمایه را برای نسل آینده حفظ خواهیم کرد.

به گزارش نصر، ابراهیم بازیان در همایش سراسری شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) اظهار داشت: این شرکت با ۲۰ میلیارد تومان در سال ۱۳۶۵ شروع به سرمایه‌گذاری کرد که با افزایش سرمایه انجام شده در سال ۱۴۰۰، اکنون به مجموع سرمایه‌گذاری ۱۶۳ همت (هزار میلیارد تومان) رسیده که نشانگر امانتداری است.
وی افزود: ۷۱ هزار نفر در بخش های تولیدی، بازرگانی و خدماتی این شرکت فعالیت می‌کنند و هدفگذاری شستا برای سودآوری سهام ۴۰ میلیون سهام‌دار آن است.
بازیان اضافه‌کرد: فعالیت‌های اصلی این شرکت در ۹ حوزه نفت و گاز، تامین مواد اولیه، دارو، حمل و نقل جاده‌ای و حمل و نقل دریایی، اکتشاف کانی‌ها، خدمات اینترنتی و سایر موارد است که ۸۸،۶ درصد سرمایه برای شرکت است.
وی با اشاره به اقدامات شستا در حوزه‌های مختلف، گفت: ۳۵ درصد سیمان کشور از ۱۸ کارخانه توسط این شرکت تامین می‌شود، همچنین در حوزه مواد اولیه دارویی ۵۸ درصد، تولید دارو ۳۵ درصد و توزیع آن ۷۰ درصد نقش‌آفرین است.
مدیرعامل شستا ادامه‌داد: این شرکت ۳۵ درصد از حمل و نقل دریایی، ۵۰ درصد تولید برق از نیروگاه‌های خورشیدی، پنج درصد تولید برق از نیروگاه‌های حرارتی و ۶۷ درصد قیر کشور را تامین می کند.
وی به اهداف برگزاری این همایش اشاره کرد و بیان‌داشت: در این همایش دو روزه گفت‌وگوی مشترک با شرکت‌های زیر مجموعه شستا خواهیم داشت، زیرا به عنوان برنامه‌ریزان مسوول ارتقای وضع موجود هستیم.
بازیان خاطرنشان‌کرد: حدود یک سال از تشکیل دولت سیزدهم می گذرد و با تغییر مدیریت و نگاه های انگیزشی به دنبال پیش بردن اهداف عالی و تکمیل مسیر هستیم که این امر  نیازمند فهم مشترک در شستا و زیرمجموعه‌های آن است.
وی تصریح‌کرد: اگر فهم مشترک ایجاد نشود، در مسیر اقتصاد کلان کشور و در بخش تولید نمی‌توانیم از ظرفیت‌های موجود استفاده کنیم.
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی با تاکید بر اینکه به دنبال تحقق عزم جهادی هستیم، گفت: هم‌افزایی حداکثری توسعه سرمایه‌گذاری در جریان فعالیت‌ها،  تاکید بر نقش بنگاه های اقتصادی و تحقق منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی در اقتصاد مقاومتی را دنبال می‌کنیم.
انتهای پیام/

پژوهشیار