نصر: فرید شیرمحمدزاده قهرمان فیزیک مسابقات جام جهانی در «سلام صبح بخیر» گفت: قبل از مسابقه سه روز آب نمیخوریم و این خطرناک است.
به گزارش نصر به نق از خبرآنلاین، سعید اکبری امروز در برنامه سلام صبح بخیر، میزبان فرید شیرمحمدزاده قهرمان فیزیک مسابقات جام جهانی در امارات بود.
شیرمحمدزاده در ابتدا گفت: رقابت های مسابقات جهانی در امارات برگزار شد که طی آن 25 ورزشکار تیم ملی اعزام شدیم و در نهایت 11 طلا و سه نفره گرفتیم؛ تیم فیزیک کامل بود و پرورش اندام هم توانست موفق شود.
وی درباره تفاوت شاخه های فیزیک و بادی بیلدینگ توضیح داد: تفاوت در تیپ بدنی و نوع نگرش به بدنسازی است.
کسانی که در بادی بیلدینگ کار می کنند عضلات گردتر و بزرگتری دارند و سبک زندگی شان کاملا متفاوت است. در فیزیک ظریف تر و سبک زندگی و رژیم غذایی سبک تری دارد و نوع نگرش خاص است.
این قهرمان فیزیک درباره تلفیق این ورزش با هنر اظهار کرد: کل ورزشها در سطح حرفه ای باید با هنر ترکیب شود. قهرمان باید چیز متفاوتی از خود نشان دهد و همه چیز به خلاقیت ورزشکار برمی گردد.
شیرمحمدزاده درباره روند ورزشی خود و واکنش خانواده اش ادامه داد: از هفت سالگی ورزش می کنم. اول شناگر بودم. 12 سالگی بدنسازی را شروع کردم و از 16 سالگی کاملا جدی به این سمت رفتم. کسی که یک شبه تغییر می کند ممکن است خانواده اش مخالف کنند.
وی تصریح کرد: چیزی که آنقدر یک دفعه آدم را تغییر می دهد قطعا برای سلامتی مجاز نخواهد بود و هرچیزی جایگاهی دارد اما اینکه مبتدی بیاییم و بخواهیم مثل حرفه ای ها رفتار کنیم، درست نیست و بدن مثل حرفه ای ها رفتار نمی کند. وقتی بدن گنجایش ندارد و آماده نیست هزار عوارض گریبان آدم را می گیرد حتی برای حرفه ای ها هم همین است.
این قهرمان فیزیک یادآور شد: نوع رفتار بدنسازان و چیزی که نشان می دهند و حرفی که می زنند مهم است و اگر هرچیزی درست انجام شود و افراط و تفریط انجام نشود، بهتر است.
شیرمحمدزاده درباره پیش بینی که از وضعیت 10 سال آینده بدنسازی دارد، اذعان کرد: اگر با این سیر جلو برویم درست نیست. جوانان هم سن و سال من دوست دارند بدن خوبی داشته باشند و قهرمان شوند اما نمی دانند پشت پرده چه خبر است و چه سختی هایی را باید بکشند تا به این مرحله برسند. به قول معروف این نوای دهل از دور خوش است.
وی درباره عوارض رشته ورزشی خود توضیح داد: یک شناگر ممکن است کتفش آسیب ببیند. تمام مفاصل یک کشتی گیر به درد بیاید اما درباره بدنساز، کلیه و قلب او است که آسیب می بیند و ترس از این آسیب باید باشد و اگر نباشد هزار قهرمانی جهان هم بیاید وقتی مشکل داری خیلی سخت است.
این ورزشکار ادامه داد: مثلا ما یک زمانی آب مصرف نمی کنیم که مدت آن به بدن بستگی دارد یا به سبک مسابقه بستگی دارد و مثلا در فیزیک برخی سه روز آب نمی خورند و تاثیر این خیلی بد است. ما بعد از رژیم همه چیزمان شروع می شود و بدنمان بهم می ریزد، حمله می کند و تمام دیوارهای دفاعی بدن از بین می رود و خیلی خطرناک است.
شیرمحمدزاده در پاسخ به اینکه آیا مرگ بیت الله عباس پور به خاطر پرورش اندام و تغذیه و رژیم او رخ داد، تاکید کرد: من در جایگاهی نیستم که درباره او نظر بدم او الگو بوده و اخلاق خوبی داشته است. اینکه دقیق بگویم مرگ او به خاطر بدنسازی بوده درست نیست.
وی با بیان اینکه کسانی که بیشترین آسیب را به کلیه می رسانند بیشتر نزدیک مسابقه به خاطر رژیم ها است، درباره مکمل های قلابی گفت: این مکمل ها خیلی زیاد بود و حالا کمتر شده است. همه چیز از طرف وزارت بهداشت چک می شود و من هم به شخصه آسیبی ندیدم.
این قهرمان فیزیک درباره هزینه های بدنسازی توضیح داد: هزینه ها برای هرکسی متفاوت است. من خودم برای یک مسابقه که بخواهم کار را شروع کنم روزی 200، 300 هزار تومان باید هزینه کنم و این هزینه ها از سه ماه قبل از مسابقه آغاز می شود. من تازه جزو کم خرج ها هستم. حدود ۲۰ میلیون خرج یک مسابقهام میشود.
شیرمحمدزاده درباره درآمد حاصل از این رشته گفت: جایزه قهرمانی جهان که همان عنوان آن بود و کسانی که برای تیم ملی اقدام می کنند به خاطر پرچم کشور است و جایزه خاصی ندارد. این رشته از طرف فدراسیون درآمد ندارد اما تمام ورزشکاران کار می کنند و شاگرد دارند.
وی درباره برخی حواشی حضور در این مسابقات و سختی های مسیر افزود: ما با هزینه خودمان به مسابقه نرفتیم و اتفاقات هم ناشی از ضعفهای کوچکی است که خود را نشان می دهد و این موارد می تواند با یک حرکت خیلی ساده حذف و درست شود و بستگی به اقدام دارد.
این قهرمان فیزیک در پایان گفت: امیدوارم جوانان بتوانند آینده خودشان را بسازند. بعضی که از من سوال می پرسند سوالات ترسناکی درباره بدنسازی می پرسند. امیدوارم جوانان حواسشان به خودشان باشد و ارزش اینکه بخواهید به خودتان آسیب بزنید ندارد وگرنه اگر راه درست را بروند خیلی هم خوب است.
انتهای پیام/