سرپرست ادارهکل امور روستایی و شوراهای استانداری آذربایجان شرقی؛
آبرسانی به ۱۲۱ روستای محروم آذربایجان شرقی در حال اجراست
1401/02/10 - 19:41 - کد خبر: 62179
نصر: سرپرست ادارهکل امور روستایی و شوراهای استانداری آذربایجان شرقی گفت: عملیات اجرایی آبرسانی به ۱۲۱ روستای محروم استان با اعتبار ۲۵۰۰ میلیارد ریال از سال گذشته شروع شده است.
به گزارش نصر، محمد اسکندری روز شنبه در آیین تجلیل از شوراها و دهیاران نمونه شهرستان هشترود افزود: این طرح توسط شرکت آب و فاضلاب استان و با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) و سازمان بسیج سازندگی سپاه در حال انجام است.
وی بر تجهیز دهیاری ها تاکید کرد و گفت: متاسفانه اکثر ماشین آلات دهیاری ها قابل استفاده نیستند و دهیاران باید در نگهداری ماشین آلات جدیت به خرج دهند.
اسکندری احداث های غیر مجاز در روستاها را غیر قانونی دانست و از دهیاران و اعضای شوراها خواست از احداث واحدهای غیر مجاز در روستاها جلوگیری کنند.
وی گفت: گسترش و تعمیق مشارکت و اعتماد سیاسی مردم، توسعه و ارتقای مدیریت روستایی، تمرکززدایی و کمک به کاهش تصدیگری دولت، بهره گیری از ظرفیتهای بالقوه و بالفعل محلی و تقویت همبستگی اجتماعی، از ثمرات ارزشمند شکلگیری و فعالیت شوراهای اسلامی است.
حجت الله سروری مدیرکل بنیاد مسکن استان هم از افزایش وام مقاوم سازی مسکن روستایی از ۱۰۰ میلیون تومان به ۲۰۰ میلیون تومان با سود ۵ درصد و با بازپرداخت ۲۰ ساله خبر داد و گفت : علاوه بر روستاها شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر هم شامل این تسهیلات می شوند.
وی از اجرای طرح هادی در یکهزار و ۱۴ روستای استان خبر داد و افزود: مطالعه طرح هادی روستایی و تعیین محدوده روستاهای نمونه در ۲ هزار و ۱۳ روستا انجام شده و در ۶۹۱ روستا نیز امر بازنگری طرح هادی اجرا شده است که درصد میانگین کشوری اجرای طرح هادی ۴۲ و میانگین استانی نیز ۴۸ درصد است.
سروری از ثبت نام ۶۱ هزار نفر در شهرهای زیر ۱۰۰ هزار نفر استان برای مسکن ملی خبرداد و گفت: تاکنون از متقاضیان طرح اقدام ملی مسکن در این شهرها، ۹۷۰ نفر وجه اولیه را واریز کرده اند.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی گفت: با توجه به اینکه شهرستان هشترود جزء شهرهای رتبه اول در مقاومسازی است از این رو سهمیه شهرستان برای مقاوم سازی برداشته شد و هر تعداد متقاضی باشد ثبت نام صورت خواهد گرفت .
علیرضا توری فرماندار شهرستان هشترود هم به وضعیت بد راههای روستایی اشاره کرد و گفت: برخی راههای روستایی نیاز به احداث آسفالت و زیرسازی دارند و تبدیل به راه مال رو شده است.
وی از نبود اینترنت در برخی روستاها انتقاد کرد و گفت: متاسفانه دانش آموزان این روستاها با مشکل روبرو هستند.
فرماندار هشترود گفت: پست برق ۴۰۰ مگاواتی که کلنگ احداث آن در سال ۹۱ زده شده بود به خاطر عدمتملک زمین راکد مانده بود که پس از ۱۰ سال با در اختیار قرار گذاشتن زمبن های ملی دوباره کار احداث آن از سر گرفته می شود.
فرماندار هشترود از حرکت لاکپشتی پایاب سد سهند هم انتقاد کرد و گفت؛ ۱۱ هزار هکتار پایاب متاسفانه تبدیل به ۷۵۰۰ هکتار شد و از این وسعت هم فقط یکهزار هکتار اجرا شده است.
انتهای پیام/