مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی عنوان کرد/
روستای تاریخی کندوان پذیرای 35 هزار گردشگر در دور نخست سفرهای نوروزی
1398/01/18 - 13:02 - کد خبر: 618
نصر: مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی از بازدید قریب به 35 هزار نفر در دور نخست سفرهای نوروز 98 از روستای تاریخی کندوان خبر داد.
به گزارش نصر، "مرتضی آبدار" گفت: "روستای تاریخی کندوان" که از روستاهای هدف گردشگری استان به شمار می رود، به دلیل معماری خاص خود، شهرت جهانی داشته و به همین سبب به یکی از مقاصد پربازدید گردشگری آذربایجان شرقی تبدیل شده است.
آبدار افزود: روستای تاریخی کندوان یکی از روستاهای بخش مرکزی شهرستان اسکو است که در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است. این روستا علاوه بر اهمیت ملی به سبب معماری خاص خود در میان سه روستای صخره ای جهان قرار گرفته و شهرتی جهانی دارد. جاری بودن زندگی مردم به شیوه سنتی در این روستا، از ویژگی های خاص آن نسبت به دو روستای مشابه خود در دنیا است که به همین سبب هر ساله پذیرای گردشگران بسیاری از اقصی نقاط جهان است.
وی با اشاره به استقبال گردشگران نوروزی سال 98 برای گذراندن اوقات خود در روستای تاریخی کندوان، این روستا را پربازدیدترین روستای هدف گردشگری استان نام برد و گفت: روستای تاریخی کندوان از آغاز ستاد اجرایی خدمات سفر تا پایان روز هفتم فروردین 98 پذیرای قریب به 35هزار گردشگر بوده است.
مدیرکل میراث فرهنگی استان ، وجود آب معدنی گوارا، خانههای منحصر به فرد و کله قندی در میان صخره ها، آب و هوای مطبوع، لبنیات و عسل را از جاذبه های گردشگری کندوان اعلام کرد.
وی هتل صخره ای کندوان و 27 اقامتگاه بوم گردی را از دیگر جذابیت های کندوان برای گردشگران عنوان کرد که در نوروز 98 به طور ویژه آماده پذیرایی از گردشگران، در فضایی سنتی می باشد.
آبدار همراهی مردم ساکن در این روستا برای تسهیل حضور گردشگران را از عوامل موثر در جذب، ماندگاری و سفر دوباره آنان دانست و گفت: با اقدامات فرهنگی و تبلیغی اداره کل استان، فرهنگ گردشگرپذیری و مهمان نوازی به خوبی در این روستای شگفت انگیز نهادینه شده و زمینه مناسبی جهت تجربه زندگی روستایی را برای گردشگران فراهم ساخته است.
گفتنی است، روستای تاریخی و زیبای کندوان در ۶۲ کیلومتری کلانشهر تبریز و ۲۲ کیلومتری شهرستان اسکو، در دامنه شمالی (ارشد داغی) وقسمت غربی توده آتشفشانی سهند، قرار دارد که مراتع سرسبزش عشایر زیادی را به سمت خود سوق می دهد.
انتهای پیام/