گزارش/
ترافیک مدرسهای، مهمان آموزش حضوری در تبریز
1401/01/23 - 10:57 - کد خبر: 61214
نصر: چند روزی است که آموزش حضوری مدارس و دانشگاهها پس از وقفه ۲ ساله شروع شده است و به اختلالات ترافیکی ( رفت و آمد خودرو) به عنوان یکی از معضلات زندگی شهری به خصوص در خیابانهای همجوار مدارس تبریز دامن زده است.
به گزارش نصر، رئیس پلیس راهور آذربایجان شرقی با اعلام اینکه در هفته گذشته ترددهای درون شهری در کلان شهر تبریز بیش از ۴۰ درصد افزایش یافته است، گفت: تمام توان نیروی انسانی خود را برای کنترل و هدایت خودروها در زمان های آغاز و پایان فغالیت مدارس اختصاص داده ایم، با این وجود ترافیک خودروها در این زمان ها در جوار مدارس به اندازه ای است که گاهی شاهد قفل شدن خیابان ها هستیم.
سرهنگ یونس منفرد با اشاره به اینکه بسیاری از مدارس، تمهیدات لازم را برای اختصاص سرویس رفت و آمد دانش آموزان ندیده اند، گفت: در بیشتر موارد شاهد نقل و انتقال هر دانش آموز با یک دستگاه خودروی سواری هستیم که در کنار رعایت نکردن مقررات راهنمایی و رانندگی مانند پارک دوبله، ترافیک روان معابر شهری را با مشکل مواجه می کند.
وی اختصاص سرویس دانش آموزی توسط مدارس را ضروری دانست و از مدیران مدارس خواست از ظرفیت تاکسیرانی و اتوبوسرانی برای این منظور استفاده کنند.
کمبود خودرو مشکل اساسی سرویس مدارس تبریز است
رئیس اداره انجمن اولیاء و مربیان آموزش و پرورش آذربایجان شرقی هم به دنبال آغاز آموزش های حضوری در مدارس استان و مشکلات ایاب و ذهاب دانش آموزان، کمبود شدید خودرو را مشکل اساسی تامین سرویس مدارس عنوان کرد.
اصغر شفائیه اظهار کرد: با آغاز به کار مدارس به شکل کاملا حضوری از ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ که براساس تصمیم ستاد ملی مبارزه با کرونا صورت گرفت سیل دانش آموزان روانه مدارس شدند و سرویس مدرسه نیاز جدی و اساسی خانواده ها شد.
رئیس اداره انجمن اولیاء و مربیان استان ادامه داد: با بازگشایی مجموعه آموزش و پرورش و مدارس به صورت فوری نسبت به تشکیل جلسات هماهنگی با نهادها و سازمانهای مربوط و شرکت های حمل و نقل اقدام شد.
شفائیه اظهار کرد: آموزش و پرورش استان تمام تلاش خود را برای راه اندازی طرح سرویس مدارس به کار گرفته است اما در این بین کمبود خودروی مجاز به چالش بزرگ تبدیل شده است.
وی خاطرنشان کرد:بیشتر مینی بوس ها و خودروهای سواری که در سالیان متمادی با مدارس همکاری می کردند به دلیل اینکه آموزش حضوری متاثر از ویروس کرونا تعطیل بود، با سایر شرکت ها و کارخانه ها و سازمان ها قرار داد منعقد کرده اند و در این برهه زمانی امکان ارائه سرویس در مدارس برای آنها میسر نبود و شرکت های حمل و نقل نتوانستند تعداد ماشین مورد نیاز مدارس را تامین کنند.
شفائیه اضافه کرد: به ناچار در این برهه از زمان این مسولیت به عهده خود اولیا افتاد که باعث بروز مشکلات فراوانی از جمله ترافیک سنگین در معابر شهری شد.
رئیس اداره انجمن اولیاء و مربیان آموزش و پرورش آذربایجان شرقی مساعدت سازمان تاکسیرانی و شرکت واحد تبریز را برای رفع این مشکل ضروی دانست.
به نظر می رسد بازگشایی مدارس پس از تعطیلات نوروزی در کنار مزیت های غیرقابل کتمان برای مسوولان آموزش و پروش هم پیش بینی نشده بوده و شوکی به ترافیک شهری تبریز وارد کرده است که امید است با همراهی خانواده ها و استفاده کمتر از خودروهای شخصی آن هم برای مسیرهای کوتاه خانه تا مدرسه ترافیک معابر شهری روانتر شود.
انتهای پیام/