مدیر کل دامپزشکی استان خبر داد:

استمرار طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های دامی در آذربایجان‌شرقی

1400/12/26 - 12:05 - کد خبر: 60467
گوشت قرمز

نصر: مدیر کل دامپزشکی آذربایجان شرقی گفت: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر مراکز تولیدی، فرآوری و عرضه فرآورده‌های خام دامی که از ۱۴ اسفند ماه آغاز شده است تا ۱۶ اردیبهشت ماه در استان ادامه خواهد داشت.

به گزارش نصر، امیرحسین بهداد در جلسه‌ی تخصصی با روسای دامپزشکی شهرستان‌ها با تاکید بر نظارت هر چه دقیق‌تر اکیپ‌های دامپزشکی بر واحدهای تاثیر گذار و دارای سابقه تخلفات بهداشتی در حوزه‌ی دامپزشکی اظهار کرد: اکیپ‌های نظارتی بهداشتی در تمامی شهرستان‌های استان فعال شده و در زمینه‌ی بازرسی از تمامی اماکن تحت نظر دامپزشکی فعال هستند و در خصوص نظارت بر رستوران‌ها نیز تمهیداتی انجام گرفته تا در قالب اکیپ‌های مشترک نظارت و بازرسی با شبکه‌های بهداشت شهرستان‌ها همزمان از رستوران‌ها نیز بازرسی شود.
وی افزود: به جهت اینکه بخشی از فراورده‌های خام دامی در سردخانه‌ها نگهداری می‌شوند و اهمیت نگهداری سالم و بهداشتی این محصولات که در آینده به بازار عرضه خواهند شد از اهمیت فوق العاده‌ای برخوردار است بنابراین دستور اکید داده می‌شود تا در این ایام در کنار نظارت بر مراکز عرضه، نظارت بر سردخانه‌های نگهداری فرآورده‌های خامی تشدید شود.
بهداد در پایان ضمن قدردانی از عملکرد ادارات دامپزشکی شهرستان‌ها، بر لزوم تهیه و ارسال آمار روزانه کشتار دام و طیور در قالب فرمهای ابلاغی و تطبیق این آمار با سامانه GIS تاکید کرد. 
انتهای پیام/

پژوهشیار