رئیس حوزه هنری آذربایجان شرقی؛

"بهزاد پروین قدس" مصداق چراغ راهی برای جوانان جویای حقیقت است

1398/08/19 - 09:28 - کد خبر: 6027
رئیس حوزه هنری

نصر: رئیس حوزه هنری آذربایجان شرقی گفت: بهزاد پروین قدس، عکاس هشت سال دفاع مقدس مصداق چراغ راهی برای جوانان انقلابی و جویای حقیقت است.

به گزارش نصر، سیدمحمدحسین بلاغی در بازدید از مرکز فرهنگی شهید هاتف و دفتر هنری استاد بهزاد پروین قدس عکاس پیشکسوت هشت سال دفاع مقدس اظهار کرد: حضور و فعالیت های شما در طول انقلاب اسلامی ایران، مصداق چراغ راه برای جوانان و مسئولان است.

وی افزود: آرشیو موجود از تصاویر، فیلم ها، صداها، دست نوشته ها و بسیاری از اشیای رزمندگان هشت سال دفاع مقدس در گنجینه با ارزش بهزاد پروین قدس، آرشیو بسیار ارزشمند و پرباری است که برای جمع آوری چنین آرشیویی، قلبی پر از عشق لازمست.

رئیس حوزه هنری آذربایجان شرقی با بیان اینکه پروین قدس همواره در خاکریز فرهنگی حضور داشته، تصریح کرد: خاکریز فرهنگی یکی از مهم ترین محورهای جنگ با استکبار جهانی و دشمنان اسلام است که خوشبختانه سردارانی چون پروین قدس بخش قابل توجهی از این تقابل فرهنگی  را مدیریت می کنند.

در ادامه این نشست، بهزاد پروین قدس با قدردانی از فعالیت های حوزه هنری استان اظهار کرد: کارهای فرهنگی هنری رسالت زینبی است که این نام، تکلیف بزرگی را بر گردن ما انداخته است.

وی افزود: جنگ تمام می شود اما به هیچ وجه خاکریز فرهنگی تمام شدنی نیست و ما نیز همیشه درگیر تهاجم های مختلف فرهنگی هستیم.

بهزاد پروین قدس در فروردین ۱۳۴۳ در تبریز به دنیا آمد. پس از اتمام تحصیلات مقدماتی در مدارس تبریز، به علت اعتراض به بی‌حجابی معلمش از مدرسه اخراج شد. از سنین نوجوانی علاقه خاصی به نقاشی و عکاسی داشته و از این رو در آغازین روزهای انقلاب اسلامی کلیشه تمثال حضرت امام خمینی(ره) را طراحی و چاپ کرد و به واسطه همین عکس در میان مردم شناخته شد.

با شروع جنگ تحمیلی در سال ۱۳۶۰ هجری‌شمسی به جبهه رفت و ضمن شرکت در چندین عملیات جنگی، ۵ مرتبه مجروح شد.

وی از جمله هنرمندان تأثیرگذار است که در دوران دفاع مقدس گنجینه‌ای از صحنه‌های تکرار ناشدنی در آرشیو خود دارد و بارها عکس‌هایش را علاوه بر ایران در ترکیه، لبنان، سوریه و جمهوری آذربایجان به نمایش گذاشته است.

هم‌اکنون این عکاس برجسته، ۷۲ هزار فریم از عکس‌های دوران دفاع مقدس را در اختیار دارد که به تنهایی گویای ناگفته‌های جنگ است.

انتهای پیام/

پژوهشیار