رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز؛
مخاطرات کرونا برای گروه سنی ۶۰ تا ۷۹ سال بیشتر است
1400/12/11 - 09:30 - کد خبر: 59744
نصر: رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز اعلام کرد: بر اساس اسناد و ارزیابی های انجام شده مخاطرات ویروس کرونا برای گروه سنی ۶۰ تا ۷۹ سال بیشتر از سایر گروه های سنی است.
به گزارش نصر، بهمن نقی پور روز چهارشنبه در شصت و دومین جلسه ستاد فرماندهی مدیریت مقابله با کرونا، افزود: طبق آمارهای اعلامی بیشترین تعداد فوتی ها، بستری ها و واکسن نزده ها از گروه های سنی ۶۰ تا ۷۹ ساله هاست که این امر نشان می دهد این گروه سنی باید هر چه سریع تر برای تزریق نوبت سوم واکسن اقدام کنند.
وی با تاکید بر پیگیری تکمیل واکسیناسیون و رعایت پروتکل های بهداشتی برای کاهش همه گیری کرونا، اظهار داشت: با توجه به تحقیقات انجام شده، واکسیناسیون باعث جلوگیری از ابتلا، کاهش شدت بیماری و در نهایت کاهش مرگ و میر ناشی از بیماری کووید ۱۹ است.
نقی پور ابراز امیدواری کرد مردم آذربایجان شرقی در شهرها و بخش های مختلف نسبت به رنگ بندی شهرها بی تفاوت نبوده و در صورت تغییر رنگ شهرها ساده انگاری انجام ندهند و همچنان رعایت پروتکل های بهداشتی را در اولویت قرار دهند.
وی رعایت پروتکل های بهداشتی را ضروری و اجتناب ناپذیر دانست و ادامه داد: با توجه به آمارهای ارائه شده طی هفته های اخیر رعایت پروتکل های بهداشتی در سطح استان آذربایجان شرقی نسبت به هفته های گذشته افزایش یافته و بهتر شده است.
نقی پور، تحقیق و بررسی درباره عوارض و عواقب روانی کووید ۱۹ در سال های اخیر را مورد اشاره قرار داد و گفت: در راستای توجه به موضوعات سلامت روان ضروری است کمیته علمی کووید ۱۹ با همکاری معاونت های درمان، بهداشت و نیز تحقیقات و فنآوری در دانشگاه علوم پزشکی تبریز تشکیل و مسایل مرتبط مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد و از نتایج آنها واحدهای اجرائی استفاده نمایند.
وی اضافه کرد: انتظار می رود در خصوص اطلاع رسانی آموزشی، بهداشتی، درمانی و اهمیت واکسیناسیون ارتباط تنگاتنگی بین رسانه های گروهی و مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برقرار شود، چون بدون تعامل و همکاری رسانه ها آگاه دهی به احاد مردم ممکن نخواهد شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز ضمن تقدیر از زحمات و تلاش های فعالان نظام سلامت در مقابله با پیک ششم سویه امیکرون، اظهار کرد: به رغم تعدد مراجعات بیماران سرپایی به مراکز بهداشتی و درمانی استان و افزایش بستری ها، ارزش واکسیناسیون در این پیک بیش از پیش در کاهش شدت بیماری و فوتی ها آشکار شد، به گونه ای که این پیک در حال کنترل و مدیریت است.
نقی پور با اشاره به اهمیت تزریق واکسن دوز سوم، یادآور شد: به مناسبت فرا رسیدن عید نوروز و پیش بینی افزایش رفت و آمدهای خانوادگی و سفرهای نوروزی به آذربایجان شرقی، همکاران معاونت بهداشت، درمان و مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با هماهنگی و همکاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با تولید محتواهای آموزشی در قالب های مختلف عواقب و عوارض ناگوار کووید ۱۹ را به صورت گسترده و با زبان مردمی اطلاع رسانی کرده و از تزریق نوبت های واکسیناسیون هموطنان اطمینان حاصل کنند.
به گزارش ایرنا، در این نشست اعلام شد: هم اکنون از مجموع ۲۱ شهرستان آذربایجان شرقی تعداد ۱۰ شهرستان در وضعیت قرمز، ۵ شهرستان در وضعیت نارنجی و ۶ شهرستان در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.
وی اضافه کرد: در حال حاضر تعداد ۷۶۲ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی بستری هستند که ۲۳۰ نفر از آنها تحت مراقبتهای ویژه و ۸۲ نفر از این تعداد نیز تحت دستگاه ونتیلاتور قرار دارند.
انتهای پیام/