فرماندار اسکو؛

نمایشگاه رینوتکس بستری مناسب برای دستیابی به نیازهای فناورانه است

1398/08/16 - 10:02 - کد خبر: 5767
رینوتکس

نصر:فرماندار شهرستان اسکو گفت:نمایشگاه رینوتکس ۲۰۱۹ بستری مناسب برای دستیابی به نیازهای فناورانه دستگاه های اجرایی است.

به گزارش نصر به نقل از مهر، بابک رضی‌ منش عصردیروز در حاشیه بازدید از هفتمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع‌رشیدی در گفت و گویی اظهار داشت:شهرستان اسکو با مجموع ۲۷۹ ثبت نام در نمایشگاه فناوری و نوآوری رینوتکس شامل ۲۱۹ طرح در بخش ایده و ۶۰ طرح توسعه و تجاری سازی بعد از شهرستان‌های تبریز و اهر در رتبه سوم قرار گرفته است.

وی افزود: مسئولیت دو زون تخصصی و بسیار مهم نمایشگاه فناوری و نوآوری رینوتکس که شامل زون تخصصی‌نفت و گاز از دانشگاه صنعتی سهند و زون تخصصی الکترونیک، میکروالکترونیک و فتونیک از دانشگاه آزاد ایلخچی را عهده دار هستند.

فرماندار شهرستان اسکو در ادامه خاطر نشان کرد: دانشگاه آزاد ایلخچی مسئول زون تخصصی الکترونیک، میکروالکترونیک و فتونیک است که با ۱۶۸ طرح، ارائه کننده بیشترین ایده و طرح تجاری سازی شده در آمار شهرستان اسکو است.

رضی منش با بیان اینکه پژوهش سراهای های دانش آموزی اسکو و بخش ابلخچی با ارائه ۹۲ طرح مشارکت بالایی در نمایشگاه دارند ابراز کرد:نمایشگاه فناوری و نوآوری رینوتکس، گامی بلند برای تحقق اقتصاد دانش‌بنیان به عنوان ستون اصلی اقتصاد مقاومتی است.

وی ادامه داد: در شهرستان اسکو نیز کمیته تخصصی برای شناسایی نیازهای فناورانه و استفاده مناسب از ایده‌ها و طرح‌های ارائه شده در نمایشگاه تشکیل داده‌ایم.

فرماندار شهرستان اسکو بیان کرد: باید برای اثربخشی و ثمر بخشی نمایشگاه فناوری و نوآوری رینوتکس برنامه داشته باشیم و نمایشگاه رینوتکس ۲۰۱۹ بستری مناسب برای دستیابی به نیازهای فناورانه دستگاه‌های اجرایی است.

رضی منش در ادامه با بیان اینکه قدرت علمی و فناوری، منشاء قدرت سیاسی، نظامی، فرهنگی و اقتصادی است عنوان کرد:امروز دانش در دنیای مدرن، منبع اصلی تولید ثروت محسوب می‌شود.

وی افزود: نیروی انسانی جوان، خلاق، پویا و دانش‌محور، بزرگ‌ترین سرمایه کشور برای عبور از مشکلات است و اندوخته فکری بالاترین دارایی اقتصاد دانش بنیان است.

فرماندار شهرستان اسکو با اشاره به اینکه نباید از ظرفیت استارتاپ ها در ایجاد کسب و کارهای جدید غافل شد تصریح کرد:در استقرار صنایع تبدیلی، فرآوری و ایجاد ارزش افزوده در محصولات نیازمند فناوری‌های روز هستیم.

رضی منش در پایان گفت: رمز موفقیت کشور در تولید و اقتصاد، دست کشیدن از خام فروشی و ایجاد ارزش افزوده در محصولات با تکیه بر ظرفیت دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش بنیان است.

انتهای پیام/

پژوهشیار