مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان شرقی؛

پژوهش گذرگاه اصلی توسعه پایدار و تولید علم در صنعت گاز می باشد

1400/10/08 - 14:19 - کد خبر: 56553
گاز

نصر: مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان شرقی ضمن ارج نهادن به تلاش های اثربخش فعالان این عرصه که متضمن تحقق اهداف توسعه کشور در زمینه های علمی و فن آوری می باشد، گفت: پژوهش گذرگاه اصلی توسعه پایدار و تولید علم در صنعت گاز می باشد.

به گزارش نصر، سیّدرضا رهنمای توحیدی با اشاره به اینکه پژوهش در سازمان با تولید علم و آگاهی زمینه جهش تولید و اقدامات نوآورانه و تحول‌گرایانه در صنعت گاز می گردد، افزود: امور پژوهش و فن آوری شرکت گاز استان یکی از دپارتمان های فعال در تولید علم و دانش افزایی می باشد.
وی با اشاره به اقدامات مهم پژوهشی در سال جاری اظهار داشت: برگزاری 10 جلسه شورای پژوهش، بررسی بیش از 20 موضوع پژوهشی، اجرا و راهبری 22 پروژه پژوهشی و 10 پایان نامه تحصیلات تکمیلی حمایت شده، ارائه 5 مقاله در نشریات و کنفرانس های معتبر داخلی و بین المللی، برگزاری 8 سمینار ارائه نتایج و دستاوردهای پژوهشی، راهبری تفاهم نامه همکاری های آموزشی و پژوهشی با دانشگاه های تبریز، صنعتی سهند، شهید مدنی آذربایجان، آزاد اسلامی تبریز، علوم پزشکی تبریز، پیام نور استان، پارک علم و فن آوری و جهاد دانشگاهی واحد آذربایجان شرقی، برگزاری نشست مشترک با شبکه تبادل فن آوری معاونت علمی و فن آوری ریاست جمهوری برای استفاده از ظرفیت­های موجود در شرکت­های دانش بنیان در حوزه توزیع گاز و... از مهم ترین اقدامات این شرکت در حوزه پژوهش و فن آوری بوده است.
توحیدی دستاوردهای مهم پژوهشی را برشمرد و تصریح کرد: نهایی شدن ثبت اختراع "سامانه  تست غیر مخرب سرجوشهای الکتروفیوژن لوله های پلی اتیلنی"، انتشار محتوای چندرسانه ای آموزشی  اندازه گیری و کنترل فشار و دما، ارائه راهکارهای کاربردی برای ارتقای کارایی سیستم صدور پروانه کار، تدوین نظامنامه ارتقای کیفیت زندگی کارکنان سازمان، تدوین دستورالعمل اجرایی چابک سازی سازمانی، تدوین کتاب "عوامل موثر بر وقوع حوادث در مصرف کنندگان خانگی گاز طبیعی و راهکارهای پیشگیری از آن"، ارائه راهکارهای کاربردی برای بهبود پیروی از الزامات HSE و... دستاوردهای تحقیق و پژوهش در سال جاری می باشد.
مدیر عامل شرکت گاز استان در پایان با اشاره به فعالیت شرکت گاز به عنوان قطب پژوهشی "طراحی و ساخت تجهیزات گازرسانی" در کشور خاطرنشان کرد: امسال متناسب با نیازهای بومی کشور و بهینه سازی تجهیزات موجود، دانش فنی ساخت نمونه اولیه 2 دستگاه مورد نیاز در حوزه اجرای پروژه های گازرسانی و بازرسی سیستم حفاظت کاتدیک شبکه های گاز ایجاد گردیده است.
انتهای پیام/

پژوهشیار