خبر/

امضا تفاهم نامه همکاری شرکت گسترش صنایع ریلی ایران و دانشگاه تبریز

1400/09/10 - 09:40 - کد خبر: 55131
عکس

نصر: در راستای گسترش ارتباط متقابل دانشگاه با جامعه و صنعت تفاهم نامه همکاری پژوهشی –فناورآنه بین دانشگاه تبریز و شرکت گسترش صنایع ریلی ایران (ایرید) امضاء گردید.

به گزارش نصر، در بازدید جلال شیری معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه تبریز از شرکت گسترش صنایع ریلی ایران (ایرید) ضمن ابراز خشنودی از حضور در جمع نخبگان صنعتی کشور و اقدامات ارزنده فنآورانه و پیشرفت‌های تولیدی شرکت ایرید افزود: پشتیبانی علمی و فنآورانه از بخش‌های تولیدی و صنعتی جامعه به عنوان یکی از رسالت‌های اساسی دانشگاه ها  است و با توجه به نام‌گذاری امسال به سال تولید، پشتیبانی و مانع زدایی ها توسط مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) عمل به این مسئولیت جایگاه والایی در برنامه‌ها و سیاست‌های مدنظر دانشگاه تبریز دارد.
شیری با اشاره به توانمندی‌ها و ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه تبریز به عنوان دومین دانشگاه قدیمی و جامع کشور افزود: دانشگاه به عنوان بازوی مشورتی صنعت است و آگاهی از نیازهای صنعت و توانمندی‌های علمی دانشگاه موجب گسترش ارتباط علمی و عملی مابین دانشگاه و صنعت می‌شود لذا ضروری است مسئولین هر دو مجموعه از تمام ظرفیت‌ها برای گسترش ارتباط استفاده نمایند و دانشگاه تبریز آماده همکاری برای پشتیبانی از تولید و کاربردی شدن پژوهش‌های دانشگاهی برای حل نیازها و مشکلات بخش صنعتی جامعه است.
 
 
در ادامه دیدار بهرامی مدیرعامل شرکت گسترش صنایع ریلی ایران (ایرید) ضمن ارائه گزارش اجمالی از تاریخچه و فعالیت‌های این شرکت افزود: عمده فعالیت تخصصی این شرکت در زمینه تولید سوزن خطوط راه‌آهن و مترو است که به عنوان سازه اصلی راه‌آهن در تفکیک مسیرهای اصلی به فرعی هست. این محصول تا دو سال قبل به صورت وارداتی و یا مونتاژ در کشور قابل‌استفاده بود که برای اولین بار در ایران باهمت و توانمندی مهندسین ایرانی و بومی کلیه مراحل طراحی و ساخت این قطعات در این شرکت با موفقیت صورت گرفت.
بهرامی با اشاره به خودکفایی کشور از بابت نیاز به این قطعات توسط شرکت ایدر افزود: خوشبختانه با استفاده از پتانسیل نیروی علمی و پژوهشی، به‌کارگیری جوانان نخبه، تولید محصولات دانش‌محور توانستیم همه نیازمندی‌های صنایع ریلی کشور اعم از مترو، راه‌آهن و خطوط ارتباطی صنایع و معادن به این قطعات را برآورده نموده است و با توجه به نیاز شدید کشورهای منطقه به این محصولات آماده صادرات محصولات به کشورهای منطقه هستیم.
در ادامه این دیدار مسئولین واحدها و مدیران و اساتید حاضر در جلسه ضمن ارائه برخی از نیازمندی‌ها و پروژه‌های مدنظر، بررسی توانمندی‌های طرفین راهکارهای عملیاتی نمودن تفاهمنامه را بررسی و نکاتی را ارائه نمودند.
قابل‌ ذکر است در حاشیه این دیدار ضمن امضاء و تبادل تفاهم نامه همکاری مابین شیری معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه تبریز و بهرامی مدیرعامل شرکت گسترش صنایع ریلی ایران (ایدر)، شیری به همراه هیئت همراه از بخش‌های مختلف تولیدی و صنعتی این شرکت بازدید نمودند.
در این  بازدید ابراهیم بابایی مدیر امور فناوری دانشگاه تبریز و دکتر ندیری رئیس گروه ارتباط با صنعت، مالکیت فکری وکارآفرینی دانشگاه به همراه مهران محبوب خواه و سید رضا دامادی، نادری رئیس اداره کاره شهرستان تبریز و همچنین برخی از کارشناسان امور فنآوری دانشگاه حضور داشتند.
انتهای پیام/

پژوهشیار