خبر/
گیربکس الکتروکمپرسور تاسیسات تقویت فشار گاز در تبریز بومیسازی شد
1400/08/26 - 16:12 - کد خبر: 54367
نصر: مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران از بومیسازی و انجام موفقیتآمیز تعمیر و تست ماژول گیربکس الکتروکمپرسور تاسیسات تقویت فشار گاز در تبریز خبر داد.
به گزارش نصر، مهدی جمشیدی دانا روز چهارشنبه در مراسم بهره برداری از این الکتروکمپرسور، آن را تبلور خودباوری و بومیسازی دانش فنی و مصداق بارز توانمندی صنعتگران منطقه هشت عملیات انتقال گاز دانست.
وی هزینه صرف شده برای ساخت و تعمیر قطعات آسیب دیده را حدود ۱۵ هزار یورو معادل ۶ درصد قطعات اورجینال (۲۶۵ هزار یورو) اعلام کرد و افزود: هزینه نگهداری و تعمیرات توربین های گازی به مراتب بالاتر از الکتروموتور و گیربکس می باشد و این گیربکس می تواند تا ۷۰ هزار ساعت بدون نیاز به مهندسی نگهداری (Free Maintenance) مورد بهره برداری قرار گیرد.
مدیر عامل شرکت انتقال گاز ایران اظهار کرد: ورودی گیربکس از الکتروموتور با توان ۸.۴ مگاوات و دور ۱۵۰۰ آ.پی.ام تامین می شود و خروجی آن که به کمپرسور گاز وصل می شود در محدوده ۸۴۰۰ تا ۱۲۶۰۰ آر.پی.ام کار می کند.
جمشیدی دانا تشریح کرد: با توجه به عدم ارائه قطعات از سوی شرکت «VOITH» جهت تعمیر، نصب و راه اندازی مجدد الکتروکمپرسور به دلیل محدودیت های بین المللی(تحریم ها) و همچنین حساسیت بالا و پیچیدگی های خاص تجهیز، هیچ یک از شرکت های پیمانکاری مسئولیت نصب و راه اندازی مجدد را بر عهده نگرفته و متخصصان منطقه هشت عملیات انتقال گاز بر آن شدند تا از توانمندی های داخلی برای حل این مشکل استفاده کنند.
وی ادامه داد: همت و تلاش متخصصین منطقه هشت عملیات انتقال گاز در این عرصه باعث شد تا در زمینه اقتصادی، علمی، کارآفرینی و خود باوری فرصتی فراهم شود تا ضمن اثبات توانمندی خویش، موجب خودکفایی هر چه بیشتر و کاهش وابستگی در این حوزه شده و افتخاری بزرگ و ستودنی در کشور کسب شود.
مدیر عامل شرکت انتقال گاز ایران تاکید کرد: این اقدامات به جهت رسیدن به قلههای خودکفایی و در راستای تحقق اهداف و برنامه های اقتصاد مقاومتی و همچنین حمایت و پشتیبانی از شرکتهای داخلی و توانمند سازی شرکت های بومی و ارتقا سطح تولید پایدار در سطح صنعت نفت و گاز کشور، انجام گرفته است.
منطقه هشت انتقال گاز از مناطق دهگانه شرکت انتقال گاز ایران است که با سه هزار و ۷۰۰ کیلومتر خط انتقال و ۹ تاسیسات تقویت فشار، گاز تحویلی از مبادی تولید را به استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل و بخشی از استان های زنجان، کردستان و گیلان و پایانه صادراتی انتقال می دهد.
انتهای پیام/