نصر:دباغ، با اشاره به موفقیتهای ایران در حوزه بیهوشی قلب گفت:در حال حاضر در کشور کمبود داروی بیهوشی قلب به صورت حاد نداریم.
به گزارش نصر به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، علی دباغ، دبیر علمی دومین کنگره بینالمللی بیهوشی قلب و دومین کنگره اکمو اظهار داشت: این کنگره ۱۳ تا ۱۵ آذرماه سال جاری با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته در سالن همایشهای رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار میشود و جدیدترین دستاوردهای علمی در حوزه بیهوشی قلب مورد بحث و گفتوگو قرار میگیرد. همچنین انتقال تجارب و اطلاعات در این زمینه میان شرکتکنندهها انجام خواهد گرفت.
او افزود: محور اصلی این همایش جدیدترین یافتههای بیهوشی قلب در بزرگسالان و افراد دچار مشکل مادرزادی بیماریهای قلبی است البته موضوع بیهوشی بیماران قلبی تحت درمان الکتروفیزیولوژی (EPS) و بیهوشی در بیماران قلبی برای انجام عملهای غیر قلبی از دیگر محورهای این همایش به شمار میرود.
دبیر علمی دومین کنگره بینالمللی بیهوشی قلب ادامه داد: پنجرههای نوین به بیهوشی بیماریهای قلبی و آیندهنگاری در این حیطه علمی از محورهای دیگر این کنگره است، بسیار حائز اهمیت بوده چرا که دانش پزشکی به سرعت زیاد در حال پیشرفت است و توجه به این مسئله میتواند در کمک به بیماران قلبی موثر واقع شود.
رئیس مرکز تحقیقات بیهوشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیان داشت: مراقبتهای ویژه بعد و قبل از عمل جراحی قلب در بزرگسالان و بیماران دچار مشکل مادرزادی و کنترل درد بعد از عمل قلبی در بزرگسالان و افراد گرفتار مشکلات مادرزادی قلب از دیگر محورهای کنگره خواهد بود.
دباغ به موفقیتهای ایران در حوزه بیهوشی قلب اشاره کرد و بیان کرد: پس از انقلاب اسلامی موفقیت و پیشرفتهای بسیار چشمگیری در حوزه روشهای نوین درمانی، موضوعات تحقیقاتی و پژوهشی انجام گرفته و حتی در زمینه چاپ مقالات و کتابها به زبان انگلیسی توسط انتشارات علمی معتبر دنیا نیز موفقیتهای چشمگیری را داشتهایم.
دبیر علمی دومین کنگره بینالمللی بیهوشی قلب در مورد تاثیر تحریمها در این حوزه اظهار کرد: تحریم همیشه میتواند آسیبزا باشد، ولی در عین حال میتواند راهگشای مشکلات نیز واقع شود چرا که هیچ انسانی در شرایط راحتی به ابداع نمیرسد، این تنها یک ادعا نیست و مصداقهای مختلف آن در کشور وجود دارد و نشان میدهد که میتوانیم با تلاشهای خودمان گره از مشکلات باز کنیم.
او با اشاره به اینکه در حال حاضر حدود ۲۵۰ نفر در کشور در حوزه بیهوشی قلب به صورت تخصصی و فلوشیپ فعالیت میکنند، گفت: کمبود متخصص بیهوشی قلب نداریم حتی توانایی بالایی در کشور وجود دارد که به عنوان مرکز منطقهای آموزش، پژوهش و درمان بیهوشی قلب باشیم.
دبیر علمی دومین کنگره بین المللی بیهوشی قلب ادامه داد: در حال حاضر در زمینه تعرفهها و برخی از تجهیزات دغدغههایی وجود دارد و هیچ فرد متخصصی در کشور نیست که در زمینه ارتقای کیفیت درمان به وضعیت ایستا اعتقاد داشته باشند لذا در حوزه بیهوشی قلب، وسایل گردش خون یا پمپ گردش خونی برون پیکری، برخی از داروها و برخی از تجهیزات مراقبت از ارگانها با استفاده از تکنیکهای جدید نیاز به پیشرفت و به روزرسانی داریم.
او یادآور شد: در حال حاضر کمبود داروی بیهوشی به صورت حاد نداریم و با تدابیر وزارت بهداشت بخش عمده نیازها در این زمینه تأمین شده است.
انتهای پیام/