مدیر کل بازرسی استان آذربایجان شرقی:
سازمان بازرسی درصدد رفع موانع اداری بر سر راه واحدهای تولیدی است
1400/07/26 - 20:57 - کد خبر: 52709
نصر: مدیر کل بازرسی استان آذربایجان شرقی با اشاره به ایجاد دفتر حمایت از تولید در سازمان بازرسی کل کشور گفت: در این راستا به شناسایی موانع و چالشهای اداری بر سر راه واحدهای تولیدی پرداخته و موانع اداری را رفع میکنیم.
به گزارش نصر، علی کرمی روز دوشنبه در مجتمع فولاد آذربایجان با بیان اینکه ما وظیفه حمایت از کسانی که فعالیت اقتصادی با اشتغالزایی و درآمدزایی دارند را برعهده داریم، خاطرنشان کرد: بیش از یک دهه است که سازمان بازرسی حمایت از تولید و ایجاد اشتغال را پیگیر بوده و قوه قضاییه هم از زمانی که اولویت اصلی کشور مسائل اقتصادی بوده و مقام معظم رهبری در نامگذاری سال ها به امر رونق اقتصاد؛ تولید و مانع زدایی بها داده اند به حمایت از تولید و ایجاد اشتغال پرداخته است.
وی گفت: بنا به اصل ۱۷۴ قانون اساسی و قانون تشکیل سازمان بازرسی کل کشور تمام دستگاههای اجرایی کشور مشمول امر نظارت و بازرسی سازمان بازرسی کل کشور هستند و هر جایی که دولت حتی نیم درصد در آن حضور داشته باشد سازمان بازرسی نیز در آنجا حضور دارد.
کرمی در بازدید و نظارت از این شرکت فولادی با مطلوب خواندن وضعیت شرکت از لحاظ فعالیت؛ مواد اولیه و خروجی محصولات همچنین جلوگیری از آسیبها و چالش های زیست محیطی تاکید کرد: این شرکت نباید از لحاظ مسائل زیست محیطی به آسیب تبدیل شود زیرا در نزدیکی شهر واقع شده است.
وی کمبود فضا برای توسعه این مجموعه تولیدی را مشکل خواند و افزود: باید تملک اراضی همجوار اولویت کاری شرکت باشد که ما هم کمک خواهیم کرد تا بحث توسعه در سریعترین زمان اتفاق بیفتد.
کرمی همچنین تامین گاز مصرفی شرکت فولاد میانه را نیز از عمده مشکلات چنین واحدهایی عنوان و جهت رفع این مشکل و سایر موارد اعلام آمادگی کرد.
معاون استاندار آذربایجان شرقی و فرماندار ویژه شهرستان میانه هم نبود ساز و کار مناسب؛ کمبود اعتبار و خلاء قوانین را باعث ایجاد مشکلاتی در مسیر تولید عنوان و بر ضرورت همگرایی دستگاه ها در جهت رفع موانع تاکید کرد.
محمدرضا مشایخی ضرورت نظارت و کنترل بر امور شهرداری ها به عنوان ویترین شهر بویژه در گلوگاهها و روان سازی و تسهیل امور را مهم برشمرد و اضافه کرد: از دیگر واحدهایی که نیازمند بازرسی و کنترل مستمر است بانکها و ادارات خدمات رسان و شرکت های دولتی است و بین دستگاههای اجرایی و بانکها باید همگرایی لازم برقرار شود.
وی با اشاره به اینکه فولاد میانه یکی از صنایع مهم استان و نگین صنعت آذربایجان به شمار می رود، لزوم توسعه شرکت و اتمام فاز سوم آن را موجب افزایش اشتغال و رونق اقتصاد منطقه دانست و گفت: مشکل محدودیت در تامین گاز طبیعی و مشکل جانمایی شرکت در تملک اراضی نیازمند توجه ویژه مسوولین کشوری و استانی است.
طـرح فـولاد آذربایجــان در سـال ۱۳۶۸ کلنک زنی و در اواخـر سال ۱۳۷۶ عملیات نصب ماشین آلات آن و تولید آزمایشی ایـن مجتمع در هفته دولت سـال ۱۳۷۹ به صورت " راه اندازی سرد" آغاز شد .
این مجتمع دارای سه مجموعه فولادی است که واحد نورد یا تولید مفتول های صنعتی و ساختمانی از سال ۱۳۷۹ فعالیت خود را آغاز کرده و عمده تولیدات این واحد انواع میلگرد ۱۰ تا ۳۲ میلی متری است.
در واحد دوم مجتمع فولاد آذربایجان در میانه عملیات احیای مستقیم انجام و سالانه ۸۰۰ هزار تن آهن اسفنجی تولید می شود.
انتهای پیام/