گزارش نصر/
انتقاد شهروندان تبریزی از اختلال در انتخابات
1400/03/28 - 09:46 - کد خبر: 45895
نصر: شهروند تبریزی بعد از انداختن رای خود گفت: انتخابات امسال نسبت به دوره های قبلی خیلی سخت است.
به گزارش نصر، یک شهروند تبریزی صبح امروز در جریان انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری و ششمین دوره شورای اسلامی شهر و روستا در مصاحبه با «نصر» با گلایه از الکترونیکی کردن صندوق های رای، گفت: صندوق های الکترونیکی برای اولین بار است که من بعد از انقلاب دیدم و سواد آنچنانی ندارم، گوشی موبایل من یک گوشی دکمه ای است و تابحال گوشی لمسی بدست نگرفته ام.
وی افزود: متاسفانه متولیان انتخابات فکر این را نکرده اند که خیلی از امثال من هنوز با این دستگاه ها آشنا نیستند و لازم بود حداقل چند ماه قبل از صدا و سیما نحوه استفاده از این دستگاه ها را آموزش میدادند.
وی ادامه داد: انتخابات امسال نسبت به دوره های قبلی خیلی سخت است همه این ها را به خاطر استامپ و جلوگیری از کرونا انجام داده اند در صورتیکه اگر دو دستگاه چشمی الکل زن می گذاشتند مشکل حل میشد.
جوان دیگری بعد از انداختن رای خود، گفت: انتخابات شورای شهر بدلیل اینکه الکترونیکی بودن بسیار عالی بود و امیدوارم زیر ساخت ها برای الکترونیکی شدن تمامی دستگاه های اجرایی فراهم شود.
گزارش نصر حاکی از آن است که در شعب های رای متاسفانه همچون دوره های گذشته نیست و بی نظمی دیده می شود، این در حالی است که خبرنگار نصر در مصاحبه با فرماندار تبریز به تشریح دلیل بروز مشکل در فرایند اخذ رای انتخابات شورای اسلامی شهر تبریز اشاره کرد و افزود: به دلیل تاخیر در ارسال کارت های احراز هویت، روند برگزاری انتخابات شورای شهر با تاخیر انجام می گیرد.
وی با بیان اینکه مردم برای رای دادن در اول وقت عجله نکنند، اذعان کرد: مردم نگران نباشند؛ از مردم و نامزدهای شورای شهر عذرخواهی می کنیم و در صورت نیاز انتخابات تا ساعت 2 بامداد تمدید خواهد شد.
فرماندار تبریز تاکید کرد: اکثر تعرفه های شعب اخذ رای شورای شهر استان تامین شده و فعال هستند، اما در 30 الی 40 شعب رای گیری، انتخابات شورای شهر به دلیل کمبود تعرفه احراز هویت، روند اخذ رای با تاخیر مواجه شده است که تا یک ساعت آینده در تمام شعب مشکل اخذ رای شورای شهر حل خواهد شد.
انتهای پیام/