یادداشت/
تداوم مدیریت سبز برای احیای باغشهر تبریز
1400/03/23 - 14:25 - کد خبر: 45560
نصر: برای احیاء باغشهر تبریز باید مدیریت سبز تبریز استمرار یابد.
معلوم نیست این همه کارشناس فضاهای سبز و سیما و منظر شهری در تبریز طی 4 سال گذشته کجا بودهاند که حاال یک دفعه در موسم انتخابات شورای شهر سر و کلهشان پیدا شده و آدرس غط می دهند. شهرام دبیری گفت: به عنوان کسی که سه دوره نمایندگی مردم شریف تبریز در شورای شهر را داشتم و از کم و کیف معضالت این شهر شناخت میدانی و واقعی دارم باید بگویم این آمارسازی ها چه مثبت و چه منفی درباره عملکرد شورا و شهرداری تبریز در حوزه مدیریت فضای سبز به هیچوجه درست نیست. حرفم اینست نه سیاهنمایی کنیم و نه وضعیت تبریز را گل و بلبل نشان دهیم، چرا باید برای رایآوری در انتخابات به مردم دروغ بگوییم و به عملکرد موفق مسئولین قبلی اشاره نکنیم؟
وی در ادامه افزود: بله تبریز زمانی باغشهر ایران بود، اما این باغشهر نه در طی یک سال که در طی 100 سال اخیر از بین رفته و منصفانه نیست که تقصیر را به گردن شورا و شهرداری دوره قبل یا ادوار قبلی بیاندازیم. البته این به معنای عدم وجود خطا و اشتباه در عملکرد شورا و شهرداری ادوار قبلی نیست، فقط چه بهتر که به جای شعارهای کلیشه ای و حرفهای کلی و انتزاعی سراغ علت اصلی این معضل برویم یعنی توسعه ناموزون. تبریز در طی 100 سال اخیر با توسعه ناموزون درونی درگیر بوده که در اثر آن فضاهای سبز، باغات و حتی اراضی کشاورزی اش در معرض تخریب قرار گرفته است. این حرف دیروز و امروز نیست که در چشم به همزدنی بشود، عوارض و تبعات آن را رفع کرد.
دبیری در پایان افزود: ما در دوره قبلی شورا 500 میلیارد تومان برای تملک باغات قدیمی تبریز بودجه در نظر گرفتیم. سال 99 را سال فضای سبز تبریز نامیدیم و در راستای احیاء باغشهر تبریز کاشت یک میلیون اصله نهال و همچنین افتتاح چندین پروژه پارک و تفرجگاههای جدید افتتاح کردیم و یا توسعه دادیم و اجازه ندادیم حتی یک متر مربع از فضای سبز تبریز با تغییر کاربری از بین برود. این عملکرد که در فضاسازیهای رسانهای کمتر به آن اشاره میشود به نظرم قابل دفاع است.
اگر قرار باشد یک دوره از شوراهای تبریز را مدال مدیریت سبز را بگیرد بهنظر من شورای قبلی این صالحیت را دارد و برای آنکه رویای باغشهر تبریز محقق شود باید که این مدیریت سبز در تبریز استمراریابد.
انتهای پیام/