چربی پهلو و شکمتان را با طب سنتی آب کنید

1400/03/06 - 15:05 - کد خبر: 44683
طب سنتی، گیاه

نصر: پژوهشگر طب سنتی گفت: افزایش وزن موجب انواع امراض روحی و جسمی، مانند تصلب شرایین، یبوست، آرتروز، دیسک و گودی کمر، افزایش اسید اوریک خون و افسردگی می‌شود.

به گزارش نصر، یونس حیدری بیان کرد: چربی سوزی در طب سنتی به صورت استفاده از گیاهان ملین، مدر و دارو‌های گیاهی با طبع گرم که با ایجاد حرارت به دفع چربی و سموم بدن از طریق پوست کمک می‌کنند.
حیدری تصریح کرد: برای لاغر شدن افراد در ماه باید حداکثر ۳ تا ۴ کیلو کاهش وزن داشته باشند، در صورت افزایش این میزان دچار ریزش مو و لاغری صورت می‌شوند که بازگشت آن به حالت سابق و طبیعی به کندی انجام صورت می‌گیرد.
این پژوهشگر طب سنتی عنوان کرد: کاهش وعده‌های غذایی و به حداقل رساندن حجم غذایی ناهار، استفاده از سبزیجات خصوصا اسفناج، تره جعفری، گیشنیز، خیار، آلبالو، گیلاس و سیب ترش درختی به عنوان میان وعده، همچنین مصرف آب هویج به صورت ناشتا موجب افزایش ترشح انسولین در لوزالمعده، کاهش قند خون و موجب لاغری می‌شود.
وی با بیان اینکه پرهیز غذایی برای چربی سوزی از اهمیت زیادی برخوردار است، تصریح کرد: کاهش مصرف غذا‌های چاق کننده و استفاده از آن‌ها به همراه مصلح بسیار موثر است. سیب زمینی، نشاسته، غذا‌های صنعتی، ماء الشعیر، دلستر، نوشابه، فست فود، عسل، کشمش، انجیر، آجیل ها، گوشت گوسفند، ماهی، خربزه هندوانه، موز، آناناس، انبه، آووکادو، روغن‌های صنعتی انواع لبنیات، تنقلات، شکلات، انواع شیرینی جات و برنج چاق کننده هستند.
حیدری با بیان اینکه بهترین دارو برای لاغری ادویه جات هستند، اظهار کرد: پاپریکا، گرام ماسالا، میخک، بریانی، هل قراب، انیسون ستاره ای، جوز هندی، ریشه جوز، آویشن، سماق، کاکوتی، تخم گشنیز، بادیان ختایی، شقاقل، زنجفیل، دارچین وخردل خاصیت چربی سوزی بسیار بالایی دارند و استفاده از آن‌ها در کنار غذا‌های چرب توصیه می‌شود که استفاده از ادویه جات در افراد مبتلا به تپش قلب، گرم مزاج و مبتلایان خشکی پوست مضر است.
این پژوهشگر طب سنتی با تاکید بر اینکه استفاده از سرکه سیب یا انگور خانگی و سکنجبین در برنامه غذایی افراد به کاهش وزن کمک می‌کند، تصریح کرد: مصرف روزانه نصف استکان سرکه سیب خانگی به همراه دو قاشق غذا خوری زیره، یک داروی چربی سوز قوی است که در افراد دارای زخم معده منع مصرف دارد.
وی افزود: استفاده از دمنوش گزنه به همراه هل در مدت ۲۰ روز، در افراد دارای قند خون و اضافه وزن بسیار موثر است، که در افراد مبتلا به زخم معده توصیه نمی‌شود. مصرف چای سبز به همراه شیرین بیان و زیره به صورت ناشتا، در مدت یک تا یک و نیم ماه موجب کاهش وزن می‌شود، استفاده خودسرانه از چای سبز در طولانی مدت باعث کاهش فشار خون و ضعف اعصاب می‌شود، همچنین استفاده از دمنوش چای مکه قبل از خواب موجب کاهش وزن و تعدیل غلظت خون می‌شود.
حیدری با تاکید بر اینکه استفاده از نوشیدنی کامبوجا یک محلول مفید و چربی سوز است، بیان کرد: مصرف ترکیب آب ولرم، لیموترش به همراه عسل در مدت ۴۵ روز به صورت ناشتا، بدون هیچگونه رژیم غذایی موجب کاهش وزن می‌شود، همچنین کرفس بک گیاه لاغر کننده است که استفاده بیش از حد از آن موجب ایجاد سنگ کلیه می‌شود.
وی عنوان کرد: استفاده از ماست چکیده محلی، تخم کتان قرمز به همراه آویشن کمک شایانی به لاغری می‌کند، همچنین استفاده از حبوبات، ماش، جوی دوسر و انواع آش‌ها و سوپ‌ها بسیار موثر است که مصرف عدس در افراد دارای ضعف اعصاب و سودا مزاج توصیه نمی‌شود.
این پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: بادام درختی موجب کاهش اشتها و به دلیل کالری کم موجب اضافه وزن نمی‌شود، استفاده از پودر هسته، شاخه آلبالو و هسته خرما به همراه زیره در کاهش چربی‌های بدن تاثیر چشمگیری دارد، دمنوش تخم کرفس (در خانم ها) و دمنوش زنیان (در آقایان) موجب کاهش اشتها می‌شود.
وی افزود: دمنوش لاک مغسول یک داروی گیاه قوی چربی سوز است، همچنین دمنوش گیاه چشوم پاکستانی در دوره یک ماه بسیار موثر است، استفاده از این داروی گیاهی در مبتلایان به پرکاری تیرویید توصیه نمی‌شود استفاده بیش از حد آن سبب ضعف بینایی در افراد می‌شود.
انتهای پیام/

پژوهشیار