خبر/
استاندار بر ضرورت پرهیز از موازی کاری در امدادرسانی تاکید کرد
1400/02/22 - 15:51 - کد خبر: 43783
نصر: استاندار آذربایجانشرقی با تاکید بر پرهیز از موازیکاری در برنامه های امدادرسانی گفت: در حوادث بایستی مردم کمکهای خود را از یک طریق و توسط یک ارگان به دست حادثه دیدگان برسانند.
به گزارش نصر، محمدرضا پورمحمدی روز چهارشنبه در دیدار با مدیران جمعیت هلال احمر استان اظهار کرد: در ۲ سال گذشته با حوادث و سوانح مختلفی در استان روبهرو بودیم که جمعیت هلال احمر با تمام توان پای کار بود.
وی ادامه داد: در زلزله میانه- سراب جمعیت هلال احمر خوب درخشید و از اولین لحظه ها در کنار مردم حضور داشت و امدادرسانی می کرد.
پورمحمدی با تاکید بر اینکه باید برای تمامی اقدامات قبل، حین و بعد از حوادث و سوانح برنامه داشته باشیم، گفت: جمعیت هلال احمر در تمامی سوانح و حوادث با تمام توان کار بوده و حضور پررنگ داشته است.
وی با تاکید بر همگانی کردن فعالیتهای جمعیت هلال احمر و بردن آن به بطن جامعه، افزود: آموزش های مردمی کار بسیار بزرگی است که آثار آن در حوادث و سوانح دیده می شود.
استاندار آذربایجان شرقی اظهار کرد: آموزش مسئله مهمی است که باید جدی گرفته شود و جمعیت هلال احمر در حوزه آموزش و فعالیت های داوطلبانه اقدامات بسیار خوبی انجام داده است.
وی با بیان اینکه در حوادث ورود افراد غیر متخصص و آموزش ندیده موجب کندی در کارها و شاید افزایش تلفات می شود، گفت: ارائه آموزشهای همگانی تاثیر مهمی در نهادینه کردن و فرهنگ سازی داشته و ضمن مشارکت دادن عموم مردم نسبت به مسائل امدادرسانی، موجب تسریع در روند امدادرسانی توسط نیروهای متخصص شود.
پورمحمدی با اشاره به اهمیت داشتن برنامه مدون و طرح مشخص برای حوادث گفت: حادثه خبر نمی کند و بایستی برای مقابله با حوادث برنامه ریزی دقیق داشت تا در زمان وقوع حوادث بر اساس آن برنامهریزی عمل کرد.
وی احداث مجتمع های امدادی در استان آذربایجان شرقی را اقدامی بسیار خوب و دارای ابتکار عمل دانست و بر پیگیری مدیریت بحران استانداری برای به ثمر نشستن مجتمع های امدادی تاکید کرد.
هلال احمر دارای ۳۰ پایگاه امداد و نجات در آذربایجان شرقی است
مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی نیز در این دیدار با بیان اینکه ۳۰ پایگاه امداد و نجات در استان فعال است که از طریق نجاتگران مستقر در این پایگاهها عملیاتهای امداد رسانی صورت میگیرد، گفت: در یک سال گذشته با تشکیل خانه های هلال در تمامی مناطق روستایی محروم توانسته ایم تیمهای امداد محلی و داوطلب تشکیل دهیم تا بلافاصله در حوادث حضور یابند.
حمید حسین پور با اشاره به شیوع کرونا در کشور، اعلام کرد: جمعیت هلال احمر استان در سال گذشته بیش از ۳۰ هزار بسته حمایتی به خانواده های آسیب دیده از کرونا توزیع کرده است.
وی با اشاره به ضرورت ایجاد ساختمان پایگاه امداد و نجات در سعیدآباد گفت: ۱۷ میلیارد تومان برای ساخت این ساختمان برآورد هزینه شده است که امیدواریم با اختصاص بودجه هرچه زودتر عملیاتی شود.
حسین پور با اعلام اینکه در سطح استان چهار پایگاه تیپ یک دارای پد بالگرد و انبار امدادی وجود دارد، گفت: امیدواریم با حمایت مدیریت ارشد استان تمامی پایگاه های این جمعیت به سمت تیپ یک تجهیز و تکمیل شوند.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان نیز گفت: در سایه حمایت های دولت تدبیر و امید هلال احمر کشورمان پیشرفت چشمگیری داشته است و راز پیشرفت آن همدلی و همراهی بوده است.
حجت الاسلام واعظی با بیان اینکه از ظرفیت شهرستان ها استفاده کرده ایم و فرمانداران و ائمه جمعه همکاری لازم با هلال احمر دارند، خاطرنشان کرد: جمعیت هلال احمر جمعیتی است که فارغ از مسائل سیاسی به کار خود ادامه میدهد و به مسائل حاشیه ای و سیاسی ورود پیدا نمی کند.
انتهای پیام/