میتباخ (21)/

طرز تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی

1400/02/15 - 16:57 - کد خبر: 43324
میتباخ، میتباخ میتباخ، میتباخ میتباخ، میتباخ میتباخ، میتباخ میتباخ، میتباخ

نصر: یکی از جذاب ترین بخش های جذب گردشگر درغذاهای خوش طمع و خوشمزه مردمان همان منطقه است. لذا آشنایی با غذاهای بین المللی ما را به سمت کشف ناشناخته هایی هدایت می کند.

آژانس خبری تحلیلی نصر به منظور معرفی غذاهای دلپذیر بخش ویژه ای با نام "میتباخ" را ایجاد کرده است که قرار است در این بخش نحوه پخت این غذاها را نیز معرفی نماید.
بیست ویکمین قسمت از این مجموعه مطالب نحوه طرز تهیه "خوراک مرغ و سیب زمینی" خوشمزه را معرفی می کنیم، امیدواریم این سلسله مطالب بتواند در معرفی این ظرفیت ها اثرگذار باشد.
 

مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی:
سینه مرغ: دو عدد
سیب زمینی: چهار عدد
پیاز :یک عدد
هویج :دو عدد
پودر آویشن :یک قاشق چایی خوری
رب گوجه: دو قاشق غذاخوری
سیر: سه حبه
برگ بو: یک عدد
فلفل قرمز: یک عدد
نمک و فلفل: به مقدار لازم
 
 
طرزتهیه:
مرحله اول

یک کاسه با سایز متوسط انتخاب کنید، سیب زمینی‌ها را درشت خرد کنید و درون آن بریزید سپس چند قاشق روغن، نمک، فلفل و پودر آویشن به آن‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا موادی که اضافه کرده‌اید کاملا به خورد سیب زمینی‌ها برود.
 
 
مرحله دوم
یک تابه را روی حرارت قرار دهید و روغن درون آن بریزید و اجازه دهید تا روغن داغ شود. پیاز و سیر رنده شده را داخل روغن بریزید و آن‌ها را تفت دهید تا نرم و کمی طلایی شوند. هویج‌ها را خرد کنید و آن را به سیر و پیازتان اضافه کنید و با هم تفت دهید تا هویج‌ها نیز نرم شوند.
 
مرحله سوم
سینه مرغ را به اندازه‌های مورد نظرتان خرد کنید و داخل قابلمه بریزید و کمی روغن به آن اضافه کنید و آن‌ها را تفت دهید و پس از چند دقیقه که رنگ مرغ‌ها کمی تغییر کرد فلفل دلمه‌ای خرد شده و مخلوط سیر و پیاز و هویج را به آن اضافه کنید.

مرحله چهارم
به مواد فرصت دهید تا کاملا با هم ترکیب شوند و مرغ طعم مواد را به خود بگیرد سپس رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل را به آن‌ها اضافه کنید و کمی تفت دهید و سیب زمینی‌هایی را که از قبل آماده کرده بودید را به آن‌ها اضافه کنید و حدود سه لیوان آب روی آن بریزید و برگ بو را داخل آن بیندازید و در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید که خوراکتان بپزد.
 
 
مرحله پنجم
حواستان باشد که حرارت را زیاد نکنید و قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید تا کم کم آب غذا کم شود و خوراک مرغ خوشمزه‌تان را سرو کنید.
خوراکتان را به ظرف سروتان انتقال دهید و به همراه خانواده آن را میل کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.
انتهای پیام/

پژوهشیار