خبر/

ارجاع 23 پرونده به دلیل مخلوط کردن گوشت و سنگدان مرغ به مراجع قانونی

1398/07/23 - 17:12 - کد خبر: 4295
اداره کل دامپزشکی

نصر: رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی از ارجاع بالغ بر 23 پرونده به دلیل تقلب و مخلوط کردن گوشت مرغ و سنگدان مرغ به مراجع قانونی خبر داد.

به گزارش نصر به نقل از ایسنا، ناصر ابراهیمی صدر گفت: ممکن است گوشت مانده و تاریخ منقضی و فاسد حتی گوشت منجمد دیفریز شده (یخ زدایی) قاطی چرخ کرده فله”ای شده باشد و یا ممکن است به جای گوشت گوسفند و گاو، گوشت”های دیگر که هویتشان معلوم نیست و ارزش غذایی پائینی دارند (مانند سنگدان، گوشت گله گاوی و...) استفاده شده باشد، همچنین این احتمال هم وجود دارد که گوشت تک سمی ها و یا گوشت حیوانات دیگر با چربی گوسفندی ترکیب شده و چرخ شده باشد.

وی افزود: در گوشت چرخ کرده فله”ای به دلیل اینکه بافتش در اثر چرخ کردن از هم گسسته شده و همچنین خون آبه ایجاد می”شود، امکان رشد باکتری”های بیماری”زا در آن افزایش یافته و سریع”تر دچار فساد می”شود.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان در مورد گوشت مصرفی کبابی”ها و غذا خوری”ها، بیان کرد: نمونه برداری از این واحد ها به صورت مرتب انجام می”گیرد و جهت تشخیص هویت گوشت”های مصرفی، نمونه ها به آزمایشگاه تشخیص بافت سازمان دامپزشکی کشور ارسال می”شود که بالغ بر 23 پرونده به دلیل تقلب و مخلوط کردن گوشت مرغ و سنگدان مرغ به مراجع قانونی ارسال شده است.

وی افزود: نظارت مستقیم بر کبابی”ها و مراکز طبخ بر عهده مرکز بهداشت و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوده و همراهی دامپزشکی اکثرا در قالب تفاهم نامه ها و بازدیدهای مشترک با دانشگاه علوم پزشکی (مرکز بهداشت) انجام می”گیرد.

ابراهیمی صدر، خطر استفاده از افزودنی”های غیرمجاز (نظیر ترکیبات نیتریت و یا خون) جهت افزایش عمر ماندگاری و پررنگ کردن مطلوب در گوشت چرخ کرده فله ای را محتمل دانست و از مردم خواست به هیچ وجه گوشت چرخ کرده فله”ای نخرند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی موارد را با شماره تلفن 1512 در میان بگذارند.

انتهای پیام/

پژوهشیار