نصر: کاندیدای نهمین دوره انتخابات هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز راه برون کشور از بحران اقتصادی را لزوم گسترش روابط بین الملل عنوان کرد.
به گزارش نصر، "صمد حسن زاده" رئیس هشتمین دوره اتاق بازرگانی تبریز در گفت و گو با خبرنگار نصر، در ارتباط با نقش اتاق در توسعه اقتصاد استان گفت: اتاق یک نهاد مردمی و تشکلی غیر سیاسی است و قانون آن به عنوان یک مرکز اقتصادی مشاوره برای سه قوه محترم کشور است، عموما دیده شده که وقتی مطالب بصورت علمی، کارشناسی و تحقیق شده براساس شرایط اقتصادی کشور به نهادهای مذکور ارائه شده نتیجه مطلوبی را در مسائل کشور بر جای گذشته است.
حسن زاده در خصوص لزوم حضور نمایندگان تبریز در اتاق ایران، اظهار داشت: حضور حتمی نمایندگان تبریز در هیئت رئیسه اتاق ایران انتظار به جایی است و معتقدم که اتاق تبریز با توجه به پیشینه درخشان خود باید نماینده ای را در اتاق ایران داشته باشد اما عدم حضور نماینده تبریز در دوره های اخیر بیانگر کم رنگ بودن نقش آن نیست چراکه اتاق تبریز به سبب نقش و تجربه کلیدی آن همواره در تصمیمات اتاق ایران اثر گذار بوده است.
رئیس اتاق بازرگانی تبریز که در انتخابات دوره نهم نیز شرکت کرده است، از اهداف خود طی فعالیت در اتاق تبریز سخن به میان آورد و گفت: معتقدم قبول مسئولیتی که در قبال اعتماد مردم و مسئولان به برنامه های اتاق بازرگانی و به عنوان نماینده تعریف شده از اهمیت بسیاری برخوردار است و می بایست در مقابل این اعتماد به نحو احسنت عمل کرد، امیدوارم بتوانیم در مسائل اقتصادی و بازرگانی استان بیش از پیش حضورداشته باشیم.
وی ادامه داد: ضمن اینکه در تمام برنامه های اتاق تراوش فکر و نظرات تمامی اعضا لحاظ می شود اما همواره به عنوان مسئول اتاق همیشه تعهدی داشتم که بتوانم برای شهر و منطقه مفید قرار بگیرم، بر همین اساس برنامه های منظم و مدونی با مشارکت سایر اعضا برای اتاق پیش بینی و اجرا کرده ایم.
حسن زاده با اشاره به اینکه در دوره گذشته شفافیت عملکرد از مهم ترین اهداف اتاق بوده، افزود: در دوره گذشته تلاش کردیم شفافیت برنامه های اتاق برای فعالین اقتصادی و مردم همیشه بصورت آنلاین در اختیار قرار گیرد و تا حد امکان از نظرات تمامی فعالان اقتصادی برای پیشرفت و رویکرد برنامه های اتاق استفاده کنیم.
رئیس اتاق بازرگانی تبریز در ادامه به اهمیت رای شورایی و به میزان بهره مندی از آن در تصمیمات اتاق اشاره کرد و گفت: معتقدم در تمامی زمینه ها و برنامه های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی کشورمان نظرات شورایی دیده و موثر واقع شده است، بر همین اساس در بخش عمده ای از کارها به رای شورا رجوع و برای پیشبرد اهداف اتاق از کلیه نظرات هیئت نمایندگان و افرادی که در کنار اتاق بودند بهره جسته ام.
وی نقش فعالان اقتصادی و تجار واقعی منطقه را در تصمیم سازی های اقتصادی منطقه موثر دانست و گفت: همواره فعالان اقتصادی استان تمام مسائل اقتصادی و اجتماعی را به صورت کارشناسی، علمی و پژوهشی بررسی کرده و برای رفع نواقص به مسئولان ارائه کرده اند که به دنبال شاهد اهتمام ویژه مسئولان دولتی و استانی مسائل ذکر شده بودیم، بر همین اساس هر مسئله ای اگر بصورت تخصصی و کارشناسی مطرح بشود حتما نتیجه مطلوبی به دنبال خواهد داشت.
حسن زاده در ادامه راه برون رفت کشور از بحران اقتصادی، گسترش تعاملات بین المللی عنوان کرد و گفت: شرایط سخت اقتصادی که در حال حاضر در کشور حاکم است به سبب عدم تعامل سیاسی کشور با کشورهای خارجی است، ضمن اینکه همیشه به جایگاه رفیع و ارزشمند کشورمان اعتقاد داریم اما این تجربه در همه دنیا دیده شده که می بایست سیاست های کشور را در راستای پیشبرد اهداف توسعه روابط استوار سازیم.
وی به انتخابات آتی اتاق تبریز و تفاوت با ادوار گذشته اشاره کرد و گفت: در دوره های پیشین نیز فعالیت های خوبی در دوران انتخابات انجام شده ولی معتقدم که همه اعمال ما در سطح کشور و همچنین دنیا در حال رصد است، لذا نباید اعمالی را انجام دهیم که منجر به ظهور الگوی رفتاری ناشایستی برای دنیا شود.
حسن زاده در پایان متذکر شد: از تمامی اعضای شرکت کننده در این انتخابات خواستارم تا با ارائه برنامه های مدون خود در راستای پیشرفت و توسعه اقتصاد استان انتخاباتی هدف مند را شکل دهند و از هرگونه مشارکت های حاشیه ای برهیزند.
انتهای پیام/