متخصص طب سنتی عنوان کرد:

روش هایی برای کاهش عطش روزه داران/ نوشیدنی های افطار

1400/01/30 - 12:25 - کد خبر: 41247
افطاری

نصر: یک متخصص طب سنتی روش‌ هایی را برای کاهش عطش و حرارت بدن در طول روز به روزه داران توصیه کرد.

به گزارش نصر، ناصر رضایی پور در گفتگویی گفت: در طول روزه‌ داری نیز روش‌هایی برای کاهش عطش و حرارت وجود دارد که بوییدن سیب گلاب، خیار، لیمو و گلاب، اسپری کردن گلاب خنک در فضای اتاق و شستشوی سر و گردن و سینه با آب یا گلاب خنک از جمله این کارها است.
وی ادامه داد: تنفس هوا و نسیم خنک که حرارت زائد قلب را کاهش‌می‌دهد، خواب روزانه حدود یک ساعت در میانه روز، توقف کمتر در آفتاب و کاهش فعالیت‌های جسمی و فکری در محیط گرم، پوشیدن لباس‌هایی با رنگ‌های روشن و طبیعت خنک از دیگر اقداماتی است که روزه داران می‌توانند انجام دهند.
این متخصص طب ایرانی گفت: همچنین پرهیز از بوها و عطرهای گرم، مالیدن روغن بادام یا بنفشه به شکم، گونه‌ها، پیشانی و پشت گوش‌ها و استراحت در جای تاریک با هوا و بوهای خنک نیز برای کاهش تشنگی و دمای بدن توصیه می‌شود.
رضایی پور با اشاره به اینکه تشنگی، لزوماً با نوشیدن آب برطرف نمی‌شود، گفت: مصرف کاهو، خیار بوته‌ای بدون پوست و بدون نمک، سکنجبین و خاکشیر نیز برای رفع تشنگی مفید است.
انتهای پیام/
 

پژوهشیار