معاون سیاسی اجتماعی فرماندار مراغه؛

توسعه مراکز درمانی مراغه با مشارکت خیران شتاب می‌گیرد

1398/07/18 - 13:43 - کد خبر: 3947
معاون سیاسی اجتماعی

نصر: معاون سیاسی اجتماعی فرماندار مراغه با اشاره به ظرفیت‌های بخش سلامت این شهرستان گفت: توسعه مراکز درمانی شهرستان با مشارکت و ورود خیران به این عرصه شتاب می‌گیرد.

به گزارش نصر به نقل از ایرنا، موسی شعفی روز پنجشنبه در نشست خیران سلامت مراغه افزود: توسعه زیرساخت های بهداشتی و درمانی بدون مشارکت خیران، این بخش را دچار مشکل می کند از این رو باید از فرصت حضور خیران در این عرصه به بهترین نحو استفاده کنیم.

وی ادامه داد: استفاده از ظرفیت سازمان های مردم نهاد و مجمع خیران در کنار حمایت ها و سیاست های دولت تدبیر و امید، موجب ارتقای سلامت جامعه به ویژه در بخش درمان خواهد شد.

شعفی اضافه کرد: مراغه با بهره مندی از ظرفیت بالای خیران بخش سلامت و زیرساخت های بهداشتی و درمانی، در حال تبدیل شدن به قطب سلامت جنوب آذربایجان شرقی است.

وی افزود: تجهیز بیمارستان های این شهرستان و نیز احداث مرکز جامع سرطانی در این شهرستان بخش مهمی از اقدامات و تلاش های خیران بخش سلامت است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه گفت: توسعه بخش های درمانی این شهرستان با توجه به برخی محدودیت های بودجه ای، نیازمند همت خیران و سرمایه گذاران بخش خصوصی در این زمینه است.

اصغر تنومند افزود: هم اکنون بیش از ۳۰ درصد مراجعه کنندگان به بخش های درمانی مراغه به عنوان قطب درمان جنوب آذربایجان شرقی، از شهرها و حتی استان های همجوار است.

وی اضافه کرد: دانشکده علوم پزشکی این شهرستان به عنوان متولی بخش بهداشت و درمان، آماده بسترسازی و حمایت از سرمایه گذاران و خیران این بخش است.

عضو هیات رییسه مجمع خیران سلامت مراغه نیز در این نشست با اشاره به اقدامات خیران این شهرستان در حوزه درمان گفت: تجهیز بخش های درمانی از جمله بیمارستان شهید بهشتی با تلاش های خیران محقق شده است.

کیومرث مرزپور با اشاره به روند اجرایی مرکز جامع سرطانی این شهرستان افزود:  این مرکز تشخیصی، آموزشی و درمانی به همت مجیدپور خیر بخش سلامت این شهرستان در حال اجرا بوده و با تکمیل بخش های آن در آینده نزدیک به بهره برداری می رسد.

وی افزود: هم اکنون بخش تاسیساتت و برق این مرکز با ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجرا بوده و تجهیزات تشخیصی و درمانی آن نیز توسط خیر این مرکز خریداری و تامین شده است.

مرزپور اضافه کرد: براساس برآوردهای اولیه چند سال پیش، برای ساخت و تجهیز این مرکز درمان بیماری های سرطانی بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان توسط این خیر هزینه می شود.

وی افزود: این مرکز به دلیل استانداردهای جهانی و تجهیزات نوین درمانی و تشخیصی،  پس از بهره برداری به مجهزترین مرکز درمان بیماری های سرطانی خاورمیانه تبدیل خواهد شد.

شهرستان مراغه با بیش از ۴۵۰ تخت بیمارستان به عنوان قطب سلامت و با جمعیت حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی قرار دارد.

انتهای پیام/

پژوهشیار