معاون استاندار اردبیل؛

تقویم کالایی در کشور تهیه شود

1398/07/16 - 12:51 - کد خبر: 3759
استاندار اردبیل

نصر: معاون استاندار اردبیل گفت: براساس شاخصه‌های جمعیتی و تولید و مصرف کالاهای مختلف ضرورت دارد تقویم کالایی در کشور تدوین تا شناسایی دقیق از وضع موجود و عرضه و تقاضای کالاهای اساسی انجام شود.

به گزارش نصر به نقل از ایسنا، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل گفت: براساس شاخصه‌های جمعیتی و تولید و مصرف کالاهای مختلف ضرورت دارد تقویم کالایی در کشور تدوین تا شناسایی دقیق از وضع موجود و عرضه و تقاضای کالاهای اساسی انجام شود.

بنا به این گزارش، ارژنگ عزیزی در جلسه ستد تنظیم بازار استان اردبیل اظهار کرد: با گذشت 40 سال از مدیریت نظام جمهوری اسلامی در کشور ما هنوز آمار درستی از نیازمندی‌های کالاهای اساسی در کشور در دست نداریم تا براساس آن بتوانیم محصولات تولید شده خود را بر حسب شاخصه‌های جمعیتی توزیع و مازاد آن را با مدیریت صحیح صادر کنیم.

وی با تاکید بر اینکه تولیدات داخلی و مصارف ملی ما باید بر اساس این تقویم کالایی مشخص شده و مشکلی در تنظیم بازار به وجود نیاید، خاطرنشان کرد: در صورت داشتن این تقویم کالایی می‌توانیم محصولات خود را در زمان مناسب صادر کرده تا از انباشت این محصولات و ایجاد مشکل برای تولیدکنندگان آن روبرو نشویم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل داشتن ذخایر استراتژیک را با توجه به وضعیت جنگ اقتصادی مهم ارزیابی کرد و گفت: در حال حاضر کشور ما در جنگ اقتصادی به سر می‌برد و ضروری است مسئولان سازمان صمت و بازرگانی‌های داخلی نسبت به ذخیره کالاهای اساسی در استان اقدام کنند تا مردم از بعد روانی در تامین معاش روزانه خود در آسودگی به سر ببرند.

عزیزی با اشاره به اینکه محل نگهداری کالاهای اساسی مردم باید پاکیزه، عاری از هرنوع میکروب و آلاینده‌ها و آفات باشد، افزود: ما در تامین کالاهای اساسی مردم مشکلی نداریم به طوری که در حال حاضر 500 تن برنج هندی 1121 در کیسه‌های 10 کیلوگری و به قیمت 63 هزار تومان در مراکز توزیع به مردم عرضه می‌شود.

وی ادامه داد: سازمان صنعت، معدن و تجارت با ابلاغی به فرمانداری‌ها و براساس سرانه جمعیتی هر شهرستان نیاز برنج هر منطقه را تامین و ارسال کند تا در اختیار مردم قرار گیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود تولید و توزیع سبوس گندم در بین دامداران را نیز یادآور شد و بیان کرد: در صورتی که کارخانه‌های آردسازی از تحویل سبوس گندم تولید شده به جهاد کشاورزی امتناع کنند، سهمیه گندم آنان توقیف و به سایر کارخانه‌های آردسازی تعلق خواهد گرفت.

در این جلسه مسئولان جهاد کشاورزی استان اردبیل با تاکید بر اجرای طرح حمایتی از محصول گوجه‌فرنگی خواستار فعال شدن کارخانه‌های رب‌سازی و تحویل محصول گوجه‌کاران شدند تا از وارد شدن خسارت به کشاورزان منطقه به ویژه در کوثر و مشگین‌شهر جلوگیری شود.

انتهای پیام/

پژوهشیار