رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی خبر داد:
انعقاد قرارداد اجرای ۱۱ پروژه کشاورزی با یک هزار میلیارد ریال
1399/11/20 - 13:49 - کد خبر: 37487
نصر: رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی از انعقاد قرارداد اجرای ۱۱ پروژه بخش کشاورزی با یک هزار میلیارد ریال اعتبار در راستای برنامههای جهش تولید خبر داد.
به گزارش نصر، اکبر فتحی در مراسم تجلیل از کشاورزان و بهره برداران نمونه بخش کشاورزی در ارتباط با جایگاه و توانمندیهای جهاد کشاورزی استان اظهار داشت: جهاد کشاورزی پتانسیل بالایی در اشتغال استان دارد و ۲۲ درصد اشتغال استان را به خود اختصاص داده است.
وی افزود: در سال جاری ۲۰ درصد صادرات غیرنفتی از بخش کشاورزی بوده است و ۹۵ درصد مواد اولیه مورد نیاز صنایع غذایی کشاورزی و صنعتی از طریق بخش کشاورزی تأمین میشود.
فتحی با تاکید بر ضرورت تأمین کالاهای اساسی گفت: گندم، مواد پروتئینی، لبنیات، سبزیجات و میوه تماماً از طریق کشاورزی تأمین شده و فعالان این بخش با کمترین توقع و بدون منت در حال تولید و ارائه خدمت هستند و کشاورزی جایگاه ویژه ای در کشور دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان به نام گذاری سال جاری به جهش تولید اشاره کرد و گفت: جهش تولید در بخش کشاورزی کاملاً نمایان بوده و بیش از هر بخشی قابل مشاهده هست و سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی از روز اول سال با برنامه ریزی های انجام شده در راستای جهش تولید، اقدام به افزایش عملکرد در واحد سطح و ایجاد ظرفیتهای جدید کرده است.
وی افزود: طبق برنامه ریزی قرارداد عاملیت با بانک کشاورزی و سازمان مدیریت و برنامه ریزی، پروژههایی تحت عنوان طرحهای با ماهیت تسهیلاتی در راستای برنامههای جهش تولید در استان منعقد گردیده است که حدود ۱۱ پروژه با یک هزار میلیارد ریال اعتبار تدوین شده و در مرحله نهایی قرار دارد و با اجرایی شدن این پروژهها ظرفیتهای جدید برای تولید و اشتغال ایجاد خواهد شد.
فتحی در ارتباط با کشاورزی رایج امروزی گفت: برنامه ریزی ها و اقداماتی در حوزههای مختلف بخش کشاورزی انجام شده تا در کشاورزی رایج امروزی ارتقای بهره وری و ضریب نفوذ دانش در کشاورزی اتفاق بیافتد و نهایتاً به افزایش عملکرد هکتاری در واحد تولیدی بیانجامد.
وی به محدودیت در منابع تاکید کرد و گفت: باید در استفاده از آب و خاک از روشهای بهینه و جدید استفاده شود و اصلاح الگوهای کشت مدنظر قرار گیرد که کشت گلخانهای دقیقاً در راستای رسیدن به این هدف میباشد و خوشبختانه انقلابی در توسعه گلخانه اتفاق افتاده است و محصولاتی که نیاز آبی زیادی دارند در حال حذف و جایگزینی با محصولات هستند که به آب کمتر برای تولید نیاز دارند.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان افزود: در این زمینه و در حوزه زیرساخت استفاده از شبکهها و کانالهای آبیاری و روشهای علمی آبیاری مورد استفاده قرار گرفته و همچنین کشاورزی حفاظتی در راستای استفاده صحیح از خاک تعریف شده تا بتوان از منابع به صورت بهینه استفاده کرد.
انتهای پیام/