میتباخ (14)/

طرز تهیه پیتزا مرغ باربکیو

1399/11/12 - 13:52 - کد خبر: 36963
میتباخ میتباخ میتباخ میتباخ

نصر: چهادرهمین قسمت از این مجموعه مطالب نحوه طرز تهیه "پیتزا مرغ باربکیو" خوشمزه را معرفی می کنیم، امیدواریم این سلسله مطالب بتواند در معرفی این ظرفیت ها اثرگذار باشد.

آژانس خبری تحلیلی نصر به منظور معرفی غذاهای دلپذیر بخش ویژه ای با نام "میتباخ" را ایجاد کرده است که قرار است در این بخش نحوه پخت این غذاها را نیز معرفی نماید.
 
چهاردهمین قسمت از این مجموعه مطالب نحوه طرز تهیه "پیتزا مرغ باربکیو" خوشمزه را معرفی می کنیم، امیدواریم این سلسله مطالب بتواند در معرفی این ظرفیت ها اثرگذار باشد.
 

مواد لازم برای تهیه پیتزا مرغ باربکیو:
خمیر پیتزا: 908 گرم
اسپری روغن آشپزی: به مقدار لازم
مرغ خرد شده: دو فنجان
سس باربیکیو :سه چهارم فنجان
پنیر پیتزا رنده شده: یک فنجان
پیاز قرمز متوسط خرد شده: یک چهارم فنجان
گشنیز تازه خرد شده: به مقدار لازم
 
 
طرز تهیه:
مرحله اول
ابتدا فر را روی دمای 240 درجه سانتی گراد قرار دهید تا کاملا گرم شود. کف سینی فر را با اسپری آشپزی چرب کنید، همچنین می‌توانید از کاغذ روغنی استفاد کنید. در یک کاسه متوسط، تکه‌های مرغ و یک چهارم از سس باربیکیو را با یکدیگر ترکیب کنید و به آن استراحت دهید.

مرحله دوم
یک سطح صاف را آرد پاشی کنید . خمیر پیتزاها را روی سطح قرار دهید و با وردنه به میزان لازم صاف کنید. سپس آن‌ها را به سینی فر منتقل کنید.
روی هر خمیر پیتزا را با یک چهارم فنجان سس باربیکیو طعم‌دار کنید. پس از آن، تکه‌‌های مرغ را به‌طور مساوی روی خمیرها پخش کنید، اما از لبه آن‌ها حدودا یک سانتی متر را خالی بگذارید.
حالا وقت آن است که یک لایه از پنیر پیتزا رنده شده را روی خمیر پخش کنید، سپس نوبت پیازهای قرمز است و در نهایت پنیر گودا خرد شده را به آن‌ها اضافه کنید. در صورت تمایل می‌توانید در این مرحله، مقداری فلفل خشک شده را روی پیتزا مرغ باربیکیو بپاشید.
 
مرحله سوم
سینی را به فر منتقل کنید، 20 تا 25 دقیقه زمان لازم است تا روی پیتزا کاملا طلایی شود. پس از آن می‌توانید پیتزاها را به ظرف سرو منتقل کنید.
در آخر هم اگر تمایل داشتید، می‌توانید پیتزاها را با گشنیز خرد شده تزئین کنید که این کار باعث عطر و طعم فوق‌العاده آن هم می‌شود.
انتهای پیام/

پژوهشیار