رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مطرح کرد:

تلاش برای بازگرداندن واحدهای فرآوری راکد آذربایجان شرقی به چرخه تولید

1399/10/28 - 13:19 - کد خبر: 36078
بازدید

نصر: رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از تلاش این سازمان برای بازگرداندن واحدهای تولیدی راکد خبر داد و افزود: کارخانه راکد فرآوری محصولات کشاورزی در بخش ایلخچی شهرستان اسکو با ظرفیت 300 هزار تن در اولویت احیا قرار دارد.

به گزارش نصر، اکبر فتحی در حاشیه بازدید از یک کارخانه غیرفعال در بخش صنایع تبدیلی و غذایی واقع در شهرستان اسکو، با بیان این‌که راهکار ایجاد و تثبیت اشتغال در بخش کشاورزی، توسعه صنایع تبدیلی و غذایی است، گفت: هر محصول کشاورزی و باغی بعد از تولید نیاز به فروش، ذخیره‌سازی یا فرآوری دارد.
وی با بیان این‌که همه شرایط و امکانات زیربنایی و زیرساختی برای حمایت از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در حوزه صنایع تبدیلی و غذایی استان مهیا است، افزود: صنایع تبدیلی باعث ایجاد ارزش افزوده، ایجاد اشتغال پایدار، افزایش درآمدهای ارزی، استفاده بیشتر از محصولات کشاورزی و جلوگیری از اتلاف محصولات می‌شود.
وی با بیان این‌که جهاد کشاورزی، هیچ مشکلی در راستای حمایت از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی ندارد، ادامه داد: آذربایجان شرقی با زمین‌های کشاورزی حاصلخیز فراوان و تولید انواع محصولات باغی و زراعی، نقش زیادی در تامین امنیت غذایی کشور دارد.
فتحی با بیان این‌که ایجاد زنجیره تولید، نهادسازی اقتصادی برای حمایت از بازاریابی و فروش محصولات، برنامه‌های مهمی هستند که در راستای جهش تولید در بخش کشاورزی استان اجرایی می‌شود، افزود: نخستین مسیر از برنامه جهش تولید در بخش کشاورزی، استفاده از ظرفیت‌های خالی در صنایع فرآوری و تبدیلی است که منجر به افزایش تولید می‌شود و در گام بعدی، راه‌اندازی واحدهای غیرفعال صنایع تبدیلی قرار دارند، و حتی واحدهای غیرفعالی هم از ابتدای سالجاری به چرخه تولید بازگشته‌اند.
وی از فعالیت ۷۸۵ واحد صنایع تبدیلی و غذایی در زمینه فرآوری محصولات تولیدی بخش کشاورزی در استان خبر داد و افزود: آذربایجان شرقی با ظرفیت فرآوری چهار میلیون و ۸۵۰ تن محصول کشاورزی، رتبه سوم کشوری را دارا است.
به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی، وی با اشاره به آماری از وضعیت صنایع تبدیلی استان، گفت: هدف سازمان جهاد کشاورزی استان، بهبود کیفیت بسته بندی و فرآوری انواع محصولات تولیدی کشاورزی استان برای رقابت در بازارهای داخلی و خارجی است و در این راستا نیاز به محصولات با کیفیت و سالم داریم.
انتهای پیام/

پژوهشیار