میتباخ(10)/

طرز تهیه دسر سوفله موز و بستنی

1399/10/21 - 17:00 - کد خبر: 35682
میتباخ میتباخ میتباخ میتباخ

نصر: یکی از جذاب ترین بخش های جذب گردشگر در آذربایجان غذاهای خوش طمع و خوشمزه مردمان این خطه است.

به گزارش نصر، یکی از جذاب ترین بخش های جذب گردشگر در غذاهای خوش طمع و خوشمزه مردمان همان منطقه است.
لذا آشنایی با غذاهای بین المللی ما را به سمت کشف ناشناخته هایی هدایت می کند.
آژانس خبری تحلیلی نصر به منظور معرفی غذاهای دلپذیر بخش ویژه ای با نام "میتباخ" را ایجاد کرده است که قرار است در این بخش نحوه پخت این غذاها را نیز معرفی نماید.  
 

دهمین قسمت از این مجموعه مطالب نحوه طرز تهیه "دسر سوفله موز و بستنی" خوشمزه را معرفی می کنیم، امیدواریم این سلسله مطالب بتواند در معرفی این ظرفیت ها اثرگذار باشد.
 

مواد لازم:
شکر قنادی :دو فنجان
شیر خشک :یک فنجان
چیپس شکلات :سه‌چهارم فنجان
کره: سه‌چهارم فنجان
کوکی اورئو خرد شده: 24 عدد
موز خرد شده: چهار عدد
بستنی وانیلی: دو فنجان
آناناس: 300 گرم
گیلاس :300 گرم
گردو خرد شده: سه‌چهارم فنجان
 
 
طرز تهیه:
مرحله اول
در یک تابه گود بزرگ، شکر، شیر، چیپس شکلات و یک‌دوم فنجان کره را ترکیب کنید. سپس تابه را روی حرارت قرار دهید و به مدت ۸ دقیقه مواد را با هم مخلوط کنید.
 
مرحله دوم
در همین حال، کره باقی مانده را ذوب کرده و داخل یک کاسه با اورئو خرد شده مخلوط کنید تا حالت خمیری پیدا کند. خمیر را داخل یک ظرف ترجیحا مستطیلی تو گود بریزید و کف ظرف پهن کنید. یک لایه موز خرد شده روی خمیر بچینید سپس یک لایه بستنی روی موز‌ها پهن کنید. سس شکلات را هم روی بستنی پخش کنید. یک لایه دیگر بستنی روی سس شکلات پهن کنید.
 
مرحله سوم
گیلاس، آناناس و گردو‌های خرد شده را روی دسر ریخته و سوفله را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید.بعد از ۱ ساعت، دسر آماده است. به تکه‌های مساوی تقسیم کرده و نوش جان کنید.
انتهای پیام/

پژوهشیار